linsluslinus.blogg.se

2012 är året som mitt stora äventyr börjar. Jag skall åka till USA för att jobba som Au Pair i ett år, det skall bli grymt kul och spännande. Följ med mig på min resa som förhoppningsvis kommer att bli AWESOME! :)

Jobba hela dagen lång!

Kategori: Allmänt

Onsdag 26 juni idag. 1 veckas jobb kvar innan man går på 2.5 veckors semester! Det är ju synd att klaga. 
Så idag tänkte jag att grannen skall få det lite lugn och skönt så skall ta med S och T samt J och M som är grannbarnen och spela minigolf, så att vi kommer ut ur huset och gör något också. Det är ju trots allt sommarlov liksom. Plus att ungarna har varit där hela måndag och tisdag, så idag får det bli lite ombyte tänkte jag!
Gårdagens lekstund med hunden.
 

Ännu en helg!

Kategori: Allmänt

Det är ju helt sjukt vad snabbt dagarna går ibland alltså. Har varit här i över nio månader nu, vilket innebär att det inte är så långt tid kvar alls faktiskt. 
 
Så denna helgen har iprincip bara flöget förbi, ungefär som alla andra helger då alltså!
Fredagen spenderades hos frugan med Tacoskväll och skräckis! Sedan så stanna jag kvar och spendera natten där. Lördagen så drog vi till Revere Beach lite utanför Boston. Jag, Emilia och Jesi var där innan vi åkte hem och käka lite mat på burlington mall. Sedan drog jag mig hemåt för att få lite sömn innan söndagen. Söndagen som återigen bjöd på ett besök på Six Flags. Denna gången så var hela gänget med. Lite oroliga blev vi dock när vi var 5 minuter därifrån och det började regna, men vi hade tur och det blev inget utan vi klarade oss hela dagen! 
Sedan så var det bara att sova när man kom hem. Lite trött var man ju liksom!
men allt som allt så var det en toppen helg helt enkelt!
 

Fredag!

Kategori: Allmänt

Hur kommer det sig att de dagar man vill komma loss tidigast, de är de dagarna som föräldrarna jobbar längst. Fattar inte alltså, vem vill inte sluta tidigt på en fredag liksom?!
 
NU är det i alla fall helg och kvällen bjuder på tacomys hos Emilia med gänget och sen får vi se vad morgondagen bjuder på! :D
 
Tack och hej, trevlig helg! så ses vi på andra sidan!
 

Tankar!

Kategori: Allmänt

Gud, får panik på mitt huvud ibland alltså. Så många tankar som rullar runt där inne! Helt galet alltså.
Så medans jag tänker på alla tankar så kollar jag på OZ The Great and Powerful och äter godisnappar och känner mig som 10 igen.
 

Hockey, Pride och aupairmöte!

Kategori: Allmänt

Fredagen spenderades med att sitta inne hela dagen då det bara regna och regna lite till. 
Tog mig dock till Natick på kvällen, för att vi skulle äta middag och säga hejdå till Erika som var här på semester. 
Hittade ett par chinos ( gissa vilken färg?) Gröna förstås, och de kostade bara 7 dollar. Så kan inte direkt klaga där heller. Sedan så kollade vi på hockey när vi åt. Boston spelade semifinal i Stanley Cup och de vann. Så de är i FINAL. Underbart! :D
 
Lördagen skulle bli ganska lugn verkade det som, började dagen med att kolla på damernas tennis final i franska öppna. Regna skulle det också göra hela dagen. men tji fick vi, så det bar av in till Boston för att gå på pridefestivalen. Kängor, långa byxor och tjock skjorta på, för att välkomnas av solen och värmen inne i Boston, puhh alltså. Gisses vad varmt det blev. men gud vilken härlig stämning det var inne i Boston alltså. så sjukt härligt med alla människor och all glädje och kärlek som spred sig. 
Hehe :D
 
Söndagen bjöd på aupairmöte i Hopkinton där vi skulle paddla kajak/kanot. Träffade Adelina som jag inte träffat på ett bra tag, så det var ju mycket trevligt. Paddlade runt och sen käkade vi körv och åt chips. Träffade en spanjor som tydligen varit här i 10 månader. Pablo hette han. skön snubbe där alltså. Blev lite badande också, inte supervarmt men helt badbart alltså. Pablo och Adelina fega ur lite så jag fick hjälpa dem på traven lite hehe :P 
Sedan så drog jag och Adelina och käka den ostigaste pizzan jag någonsin har ätit alltså innan vi avslutade kvällen med att ha gräskrig i parken i Newton. 
 
Så en grymt trevlig helg helt enkelt! :D
 
 
 

Regn och åter regn!

Kategori: Allmänt

Just nu är det dock uppehåll, men det har regnat igår, regnat idag, skall regna imorgon, torsdag och fredag! 
Så då får man ju liva till det lite, så idag så körde vi på lite proteinpannkakor med frukt till lunch! Mycket mycket gott!
Har blivit en riktig jävel på att göra pannkakor nu alltså! Inte för det är så svårt, men ändå!
Här har ni slutresultatet :D
 

Regn och åter regn!

Kategori: Allmänt

 

Resume!

Kategori: Allmänt

Då kommer nu en liten resume från de gågna veckorna!
 
Florida var helt underbart alltså. Om jag någon gång flyttar hit igen så lär jag nog (läs absolut) landa där nere. My type of thing you know. Kanske hamnar i south carolina också. man vet aldrig. Grymt vacker stad är charleston alltså! 
 
Jag har varit på två konserter! där man har sett väldigt många artister om man säger så.
Var duktig och filmade alla på första konserten, men så duktig som jag var så sjöng jag ju med till alla sångerna och jag sjöng ganska högt, så man hör mer av mig än vad man hör av artisterna. Och som alla vet så är jag ju inte direkt något mästare på att sjunga ju! :D
Summerjam! :D
 
Sedan så var ju mamma, filippa och Elias här!
Det var nog en av de konstigaste sakerna att uppleva alltså. Detta är liksom mitt liv och det är bara jag som skall vara här. Sen så kom de hit. Det känns så fel på något sätt. Även fast det var hur roligt som helst att få se dem igen efter 9 månader. Det mesta vi gjorde var typ att shoppa. Vi hann besöka Natick tre gånger och Solomon Pond Mall två gånger. Plus en dag inne i Boston där vi gick på akvariumet, shoppa lite, och bara myste helt enkelt. Sedan så var vi i New York. Skulle regna hela lördagen när vi var där, vi klarade dock oss ganska bra tills det att vi stod utanför Central Park och kollade på street performers, när det började blixtra lite. Sedan så började det dugga lite innan himlen öppnade sig totalt och alla blev helt genomblöta. Vi bestämde oss för att gå till hotellet för klockan var tre och incheckningen började då. Det tog cirka en halvtimme att gå dit, och det var också  ungefär så länge som regnet varade. Så genomblöta och hungriga kom vi fram till hotellet. Vi satt och torka kläderna med hårfönar och strykjärn. En upplevelse det också. Times Square och frihetsgudinnan hann vi också med. En trevligt stund här borta alltså.
 
 
 
 
 
 
 

I'm melting away!

Kategori: Allmänt

Började dagen med att gå en promenad, men den blev inte längre än 30 minuter för sen höll värmen på att ta kål på mig, så det var bara att ta sig in i kylan inne i huset, så antingen är det att smälta bort ute i solen eller bli isbit inne i huset. Känner dock att eftersom jag skall vara ute hela kvällen då jag skall på konsert så kan lite vila inomhus göra susen. Så nu skall jag strax börja göra mig iordning och sen så är det dags att bege sig till Comcast center!