linsluslinus.blogg.se

2012 är året som mitt stora äventyr börjar. Jag skall åka till USA för att jobba som Au Pair i ett år, det skall bli grymt kul och spännande. Följ med mig på min resa som förhoppningsvis kommer att bli AWESOME! :)

JAAAA!

Kategori: Allmänt

Roligt roligt!
Min vp kom till mig idag och sa att antingen så åker vi till Florida eller till Charleston i april på ungarnas spring break. Så nu har man något att se fram emot. Hoppas ju dock på Florida, men lite semester blir det ju hur som helst! Och följer jag inte med så är jag ledig i en vecka! Hmmm, klurigt det här! :)

Meet the president!

Kategori: Allmänt

 
 
Hilarious alltså!
LMFAO

Domingo & Sabado

Kategori: Allmänt

Vakna upp av att hundjävlen skällde och villa ut 5.30 bara att stiga upp.
Dock gick jag och la mig igen och sov vidare till kl.10
Sen upp och äta lite frukost för att jag hade stora planer för dagen, ut och gå med hunden, städa huset, kanske hinna träna lite, se på melodifestivalen och sen se vad som hände på kvällen.
Gick ut och lekte med hunden, tömde diskmaskinen, sen kom Chrille och vi kolla på melodifestivalen tillsammans och sen spela vi dataspel haha (kände mig som typ 12 igen) Sen var det dags för "Partybussen" att hoppa igång igen. Köra hem till Chrille för att dumpa hans bil innan vi hämta ebba och Cecilia för att sen köra hem till fanny där lexington louise och emilia vänta. Sen bar det av på hemma fest i Somerville. Mycket mycket trevligt och roligt att få träffa lite amerikanare tillslut. Sen köra hem hela gänget innan vi sluta hos Chrille där jag och Fanny spendera natten. Vakna upp och var oförskämt pigg må jag säga. Sovit cirka 3 osammanhängande timmar på en luftmadrass utan luft i. 
Sen bar det av på lite brunch med oss tre och Cecilia. Sen åkte alla hem till sig själv igen och nu sitter jag här framför datorn och skall inte göra många knop ikväll alltså. Typ 0 om jag får som jag vill.
Skall dock masa mig in i duschen.
Och de hade en öltunna på festen. 
Även då jag totalt avskyr öl så är det något som måste kryssas av på listan innan jag åker härifrån. Halsa öl upp och ner från en beer keg. Det verkar så fett coolt alltså.

Freitag!

Kategori: Allmänt

Fredag fredag fredag!
Låg på sofflocket hela dagen, nästan iaf. Powerwalka/sprang en kvart med hunden och sen var jag totalt död!
Sen på kvällen så bar det av tilL Burlington för att fira fina Emilia på sin "nästantjugoårsdag" fast först bar det inom Natick för att fixa present och sen var det "Partybussen" som skulle göra depåstopp hos Sandra, Ebba och Cecilia. Sen bar det upp till Cheesecake Factory för att vänta 1.5 timme innan vi fick ett bord. 
God mat och underbart sällskap och en av de roligaste servitörerna någonsin ( eller hur ebba? ).
Sen körde partybussen hem igen och det var dags att sova.

I am a butterfly! Gonna fly away.

Kategori: Allmänt

Japp, skypa lite med min dalafamilj och låg i soffan och såg ut som en fjäril enligt mamma ( och emma för den delen också) Så nu har vi klarat av alla skypningarna denna veckan och skall ta helg( som jag har gjort sedan i onsdags dock) men det är ju fredag idag så skall på Emilias födelsedagsmiddag ikväll så snart dags att börja göra sig iordning innan man skall sticka. Sen kommer familjen hem imorgon igen så då blir det slut på husfriden.
 
Här är mina vingar! :D

Lyxar till det på en torsdag!

Kategori: Allmänt

Ja, onsdagen också faktiskt!
Onsdagen bjöd på avvinkning av familjen som åkte ner till Florida för lite semester. Så jag är hemma med hunden. Sedan så bar det av till gymmet för att sedan åka till Natick för att möta upp Emilia, Fanny och Ebba för lite lunch på Olive Gardens (läs seniorboende, medelåldern sjönk drastiskt när vi kom in. Där var hjul på stolarna så att gamlingarna skulle komma upp och ner lättare) Sen till Apple för att få datorn kollad ( inga problem med den) innan det bar av hemåt för att passa hunden lite innan jag åkte till gymmet igen för att sedan ta mig tillbaka till Natick för att kolla på lite bio. Identity Thief blev det. Väldigt roligt film faktiskt! Tur det då det är en komedi.
 
Idag bjöd på kina/sushi buffe med Fanny och Ebba i Wellesley och sedan hem för att mysa framför Tvn hela dagen. Och idag var typ första gången som jag laga mat på riktigt ( Hör du det mamma och elias ?) Chilikyckling med pasta. Väldigt gott blev det faktiskt och sedan så dagen till ära lyxa jag till det med lite jordgubbar till efterrätt. En mystorsdag för mig själv helt enkelt.
Nu väntar sängen för Ana väcker mig väl vid 6 imorgon bitti, Skönt att vara ledig alltså!
 

What else to do but eat?

Kategori: Allmänt

Ja, livet som Au Pair består många dagar av att äta. Frukost, lunch, brunch eller middag. Valen är många.
Bästa är dock när det är min vp som skall fixa mat. Då blir det nämligen restaurang! Så för andra dagen på rad nu så har vi gått ut och käkat då min vm har haft andra planer. Dock så skulle jag inte kalla dagens middag för restaurang mat då vi åkte till mataffären och käka "buffe" där. En spännande upplevelse där alltså. Vet inte många andra ställen än här som man gör det på alltså! Så det blev en väldans massa spännande rätter och provade bland annat TOFU, vilket jag inte kommer att pröva igen då det inte var en höjdare. Men nu kan man kryssa av det på listan av saker som jag har smakat!
 
 
 

En sväng till IKEA

Kategori: Allmänt

Det blev att jag och Christoffer drog till IKEA för att käka lite köttbullar och komma hemifrån då båda är lediga!
Sen blev det även att vi köpte biljetter till Swedish Easter smorgasbord den 22 Mars, så alla svenskar i USA, kolla på närmsta IKEA och inkassera en biljett ni också. Så nu hoppas jag nästan att "bitchen" från julbordet kommer att vara där, så när han frågar om biljett så skall jag säga att det viste jag inget om för att sedan slänga upp den i facet på honom. Boojaa! 
Nu så skall jag snart jobba några timmar. Får se vad som händer! :D
 
 
Ha de!

Monday åagain!

Kategori: Allmänt

Återigen så har en helg passerat. 
Fredagen tänkte jag att jag bara skulle ta det lugnt hela kvällen och inte göra något. Kom dock på att det var för tråkigt så jag drog till Christoffer och vi åkte sen och hämta Fanny för att åka och käka indiskt i Lexington för att sedan åka hem till Emilia för att spela spel med henne och hennes värdunge. 
Lördagen bestod av att åka och kolla på killarnas basketmatcher, då man som duktig aupair har lovat att man skulle följa med på en av deras matcher. Båda lyckades vinna sina matcher vilket var roligt. Trodde aldrig att skolbasket för 6:e klassare kunde vara så spännande. Men det var det. Herregud alltså!
 
Sedan så kolla man lite på mellofestivalen innan jag fixa till mig för att åka till Marcel på födelsedagsmiddag.
Mycket trevlig och skönaste värdpapporna någonsin alltså. Herregud haha! Drack drinkar och spela spel hela kvällen. Käka chokladfondue också. Och det är ju guds gåva till männskligheten alltså!
 
Söndagen bestod av pannkaksfrukost innan jag drog mig in till Boston för att möta upp Emilia, Cecilia, Emelie och hennes kompis Lousise på Starbucks. Sedan drog vi oss mot bion med pitstop på HM och CVS där vi hämtade upp Fanny och sen Christoffer för att sedan dra oss till bion för att se Safe Haven. Väldigt bra film, dock inte så deprimerande som jag trodde den skulle vara, den var mer hemsk istället. Sedan var det bara köra hem och lägga sig.
 
Måndag idag och jag är ledig fram till kl.5 ikväll så nu skall jag sticka till Chrille och sedan får vi se vad som händer.
 

Träna träna varje fredag!

Kategori: Allmänt

Efter gårdagens massmatintag så får det idag bli hårdkörning på gymmet. Har för många kalorier att bränna bort nu!
Men det skall vi nog lösa tror jag, så länge jag bara kommer igång så är det lugna puckar. :)

Alla-hjärtans-dag!

Kategori: Allmänt

En gång om året är det tydligen allahjärtans dag.
Denna dagen började inte så bra. Skulle köra till Fanny för lite valentines brunch och kommer inte ens ut på route 9 innan jag blir påkörd bakifrån. Jag är oskadad och bilen är oskadad. Så ingen fara på taket. Sedan så var nog alla "MASSHOLES" ute på vägarna och jag tror att alla glömde hur man använde blinkerserna. Och köra i 30 på en 50 väg, då blir man bara irriterad. Fast jag lyckades komma fram till Fanny. Där Christoffer, Emelie, Ebba, Louise, Emilia var för att käka lite mat, pannekagor. jordebär, skramlade ägg, varm choklad, cakepops. och andra godheter. Sen påvägen hem så vill först inte gpsen fungera, den ville inte connecta till satelitterna vilket gjorde att jag kom lite vilse. Och inte nog med det så skulle alla massholesen vara ute på vägarna igen vilket gjorde att jag skulle bli sen hem. Tur hade jag iaf med något idag då jag kom hem samtidigt som S, vilket var väldans tur då han inte hade kommit in annars. Sen gick det faktiskt ganska bra med killarna idag och då vi har spelat sällskapsspel de senaste dagarna gör att vi faktiskt spenderar tid tillsammans, plus att vi har lekt ute i snön en del också. Detta var det jag ville göra egentligen. inte bara kolla på när de spelar data och ipad.
Nu skall jag kolla på lite simpsons som jag har blivit beroende av.
 

En väldigt rolig kväll helt enkelt!

Kategori: Allmänt

Sitter här i min ensamhet och försvarar mina kalsonger från hunden och kollar på lite roliga videos. Tänk att de kan göra en så glad.
 
http://www.wimp.com/babysong/
 
http://www.wimp.com/amazingskills/
 
Vilken unge alltså, typ tusen gånger bättre än mig alltså!
http://www.wimp.com/basketballtrick/
 
http://www.wimp.com/sombrerocat/
 
http://www.wimp.com/dramaticlipsync/
 
http://www.wimp.com/brainworks/
 
IDIOTER!
http://www.wimp.com/keeprunway/
 
Hahaha
http://www.wimp.com/onlyrussia/
 
Nej, nu skall jag sova gott folk. See ya!

Cutest kid ever!

Kategori: Allmänt

Världens sötaste unge alltså!
http://www.wimp.com/neverwords/ :D Måste ses!

Frosty the snowman!

Kategori: Allmänt

 
Tänk att vi hade typ en dm mer snö, men eftersom jag inte är den snabbaste människan plus att det nästan har regnat hela dagen idag och varit plus grader så har en del av snön börjat smälta bort. Och tydligen så skall det vara fortsatt plus grader i några dagar nu. Så vi får se hur mycket snö som blir kvar. I alla fall så had killarna fått total elektronikförbud. Så vi tillbringade 2 timmar ute i snön med att ha snöbollskrig och sedan bygga en snögubbsfamilj! Hela familjen Frosty!
Nu har mysdressen åkt på och så skall vi avsluta kvällen med att kolla på lite film och mysa med mig själv. Som jag är bäst på haha!
 
 
 

Out of the house!

Kategori: Allmänt

Det blev inte riktigt som jag tänkte. Istället för att träna så blev det att ligga i sängen med datorn och T vid min sida som en äkta aupair. Sen fixar jag till mig för att göra mig redo att åka, men då ringer min vm min vp och han säger att jag inte får åka förräns efter lunch för han inte kände sig säker på att köra och då ville han inte att jag skulle köra. Så sedan bar det ut på vägarna som där inte var något fel på alls. Förutom att de var lite smalare på vissa ställen. Sedan blev det en väldigt sen brunch 13.30 började den hehe. Innan vi drog vidare hem till Fanny ( där jag lyckade backa fast med bilen, kom dock loss men ändå) sen vidare hem till Chrille för att dumpa de andras bilar och fortsätta i min för att sen köra till Nashoba för att snowtuba lite.
Mycket roligt alltså och det tål att nämnas igen vilket härligt gäng vi är alltså.
 
Väldigt vackra vänner alltså! :)
 

Hahahahah

Kategori: Allmänt

Detta var ju bara så likt mig att det fick ett eget litet inlägg alltså!
 

Vänta lite nu! 5 månader!

Kategori: Allmänt

 Nu när jag tänker efter och kollar i kalendern så ser jag att för exakt 5 månader så satt jag på planet hit någonstans över atlanten och förberede mig inför vad som skulle komma. Två timmar i visakö på flygplatsen för att sedan ta sig till hotellet för att vandra runt som en yr höna innan man hitta några andra svenskar. 
Nu sitter jag här en söndags morgon i Februari på mitt rum i min familj. Herregud. Detta hade jag inte trott för 5 år sedan alltså.
Nu har jag bara 7 månader kvar innan jag skall ut i det stora landet för att upptäcka allt som går att upptäcka.
Nu skall jag dock ge mig ner mot löpbandet för att träna lite så här på morgonkvisten innan jag befriar mig från huset i några timmar idag. 
 
Fel tid på dygnet för denna bilden dock. Men who cares liksom!

There's always a way!

Kategori: Allmänt

To entertain yourself.
Ja om man vaknar kl 6.45 en söndag morgon, då blir man inte jätteglad. speciellt när man inte kan somna om igen. Så då är det tur att man har datorn och Photo Booth vid sin sida. Och då vet man aldrig vad som kan hända  liksom.
Är jag inte söt som vanligt eller ?

Mello 2013!

Kategori: Allmänt

Man blir ju lite disorienterad här borta. Så missa förra veckans deltävling så nu är jag redo för den andra deltävlingen. Ligger på golvet med datorn framför mig. Inte samma sak som hemma men det får duga i år.
Bilderna blev i fel ordning, men det får ni stå ut.
Kan ju ärligt säga att jag vet inte riktigt vad jag tycker om bidragen idag alltså.
Det får nog bli Louise Hoffsten och den första låten till final.
och till andra chansen så är det sean banan och erik och tone.
 
Fast den som lever får ju se liksom!

Tracking Nemo down!

Kategori: Allmänt

Detta får bli snöstorms inlägget, uppdaterar med lite bilder och dylikt senare, om där blir något senare...
Nej skoja bara. Men det gör inte den amerikanska staten. De har tydligen utfärdat en varning för att som ger sig ut på gatorna efter kl 16.00 då kan man få böter och eventuellt fängelse. De går verkligen all in på denna stormen alltså. Så vi får se hur allting ser ut imorgon.
 
Så här kan det dock sluta även fast där inte är någon snö.
Galet!
Tre bilar alltså. Man kan ju bara undra hur i hela friden detta gick till! Fast jag vill nog inte veta det förresten!

Disney days!

Kategori: Allmänt

Man får ju roa sig på något sätt när det är snöstorm ute, så vad passar bättre än att ha ett disney marathon.
Har precis kollat på lejonkungen 2 och nu är det Pocahontas som gäller, sen får vi se vad dagen erbjuder på!
Fler filmer är givet i alla fall. Sen får vi se vad som händer imorgon, om vi lyckas ta oss ut ur huset. Blir spännande att se när man vaknar imorgonbitti hur mycket snö det har kommit!

Flushed away!

Kategori: Allmänt

Äntligen!
Nu har jag också fått haft mitt filmkvällsmys med killarna. Tog bara 5 månader, men då skolan är inställd imorgon och jag jobbar kväll så kollade vi på "Flushed away" (jag sov dock mest) Och nu ligger de i sängen och jag fortsätter med att hänga in tvätten innan jag också skall gå och lägga mig.
Ha det bäst lingonhäst!

Plötsligt händer det!

Kategori: Allmänt

Fick ett litet ryck imorse! Så drog till gymmet och sen drog jag med Christoffer till Natick Mall för att kolla runt lite och för att få lite sällskap nu när man kommer vara hemma hela fredagen. 
Så det blev lite nytt att ta med sig hem hehe.
Och allt detta gick på 26 dollar. Inte dåligt det alltså!
Dessa tre kommer från Hollister och Abercrombie & Fitch
Och dessa fyra godbitarna kommer ifrån Pacsun!
 
Och för att vara helt ärlig så kostade hela kalaset egentligen mer än 26 dollar, men då jag hade 180 dollar i presentkort så gick de tre översta plaggen på presentkorten och resten var 70%rea på den befintliga rean, så billigt billigt helt enkelt och jag är nöjd!

Finding Nemo

Kategori: Allmänt

Känns som att jag håller på att få krupp på detta vädret alltså.
Ligger runt nollan idag men solen skiner och det blir väldigt varmt i solen.
Men då säger vädergubben att vi skall få över en halvmeter snö imorgon. 
Så det blir nog en hemmadag med barnen då skolan nog är inställd och sedan så blir det nog att stanna hemma på lördag också beroende på hur snabbt de kan röja undan snön. Så detta skall bli spännande. Fast då kanske vi kan göra snögubbar och allt möjligt kul, så det är ju alltid något ju! :)
 

This is unbelievable!

Kategori: Allmänt

Jag kan inte riktigt fatta det. Om mindre än en måndag, den 2 mars för att vara exakt så skall jag åka till New York för att kolla på Svenska hus maffian, eller Swedish House Mafia. Jag kan knappt fatta att det verkligen kommer hända nu alltså.
Gud vad taggad jag är. Skall åka dit med absoult underbara vänner så den helgen kan inte bli annat än fullkomligt awesome. Eller vad säger ni brudar ?

You gotta know it hurts!

Kategori: Allmänt

Det där med att kroppen skall vara helt slut efter ett pass och att träningsverken skall komma några timmar efter passet. Den taktiken kör jag stenhårt på alltså. Helt om i benen sen igårkväll och nu värker överkroppen också. Man skall ju veta att man lever liksom.! Bara hålla i detta nu så skall vi nog kunna göra något av detta.

Ta igen för borttappad tid!

Kategori: Allmänt

Gud vad skönt det är att vara tillbaka till gymmet igen alltså. Andra veckan på hårdkörning nu.
Dagen erbjöd på ett simpass imorse där det blev ben och teknikövningar och kvällen avslutades med ett pass på gymmet där vi köttade benen lite till. Knäböj i alla dess former och lite cardio på löpbandet och trappmaskinen innan vi avslutade kvällen med lite Cougar town och the big bang theory.
Nu väntar sängen för imorgon väntar ytterligare ett pass på gymmet.

Kanada!

Kategori: Allmänt

Vilken awesome helg alltså.
Den tillbringades med några sjukt underbara och awesome människor och grymt festande på Dagobert ( namnet där alltså ) haha.
Retades med vakter, drack drinker ur isglas på eft ishotell. Besökte en väldigt vacker stad. Quebec city är en blandning av Visby, Paris och en litem engelsk by ute på landet. Väldigt mysig och väldigt kallt stad dock. 
Bada bubbelbad klockan 6 på morgonen, åka buss i 9 timmar. Äta nutellamackor dagarna i ändå. Jag kan ju inte säga att jag klagar precis. 
Skönaste värden på bussen någonsin alltså. Sa att hon skulle ta med oss alla hem. Rida på isbjörnar och åka iskana.
 
 
 Så tackar alla inblandade för en fantatastik helg. Som förhoppningsvis snart görs om igen.

Dags att ge sig av!

Kategori: Allmänt

Väskan är packad(till bristningsgränsen) fikat är nerstoppat. håret är nyklippt och jag är redo för att åka. Behöver bara tanka också så att jag kommer hem när jag kommer hem från Kanada( förhoppningsvis, vem vet om jag fryser fast i en snödriva eller något) man vet aldrig liksom!
Så vi ses på måndagmorgon igen bloggen. Ha det bäst! 

Vem får into följa med in på systemet?

Kategori: Allmänt

Denna kvällen kommer jag komma långt på! Tänk att man kan bli så himla glad av en film alltså, och en tecknad film dessutom. 
Nu så är det sängen som gäller (även fast jag har varit i den de senaste två timmarna, fast dock för att sova nu!
För imorgon så blir det en väldigt fullspäckad morgon alltså. 
Baka, packa, träna, eventuellt handla lite partykläder, småfix som skall göras innan det är dags för att sätta sig på en buss i x antal för många timmar. Men ack så kul vi skall ha alltså! :D

Livet är så orättvist, för jag, jag kommer aldrig bli kung.

Kategori: Allmänt

Lejonkungen!
Åhhh, älskar verkligen denna filmen alltså!
Och har velat hitta den och se den hur länge som helst nu alltså, men skall man "köpa" den så finns den ingenstans. Och jag har inte hittat vårt vhsband någonstans, bara tvåan.
Så nu satt jag här ikväll och tänkte kolla lite gossip girl på www.swefilmer.com och då såg jag att där fanns lilla sjöjungfrun, och då tänkte jag att det är värt ett försök, och visst gav det resultat, för där fanns alla tre lejonkungen filmerna och jag är nu överlycklig! Så nu avslutar vi kvällen med lite barndomsminnen! Jippy!
 
Åhhhh, gud vad lycklig man kan bli alltså!