linsluslinus.blogg.se

2012 är året som mitt stora äventyr börjar. Jag skall åka till USA för att jobba som Au Pair i ett år, det skall bli grymt kul och spännande. Följ med mig på min resa som förhoppningsvis kommer att bli AWESOME! :)

Solen min bästa vän!

Kategori: Allmänt

Tänk vad lite sol kan göra alltså! Så fort den kommer fram så blir det så mycket bättre alltså. Det är förvisso fortfarande kallt, men ändå så pass varmt att man kan hämta T i bilen i bara tjocktröja. Det har jag saknat. Fast ännu bättre är det eftersom våren faktiskt är här idag ( enligt www.weather.com) så nu skall solen bara smälta snön och sen så har jag inget mer att klaga på just nu!

!!!!!!!

Kategori: Allmänt

Så här känner jag för vintern just nu!
Skall emigrera till Bahamas eller något och bo där resten av liten så jag aldrig behöver se snön igen!
Särskilt när man skall vara duktig och skotta snö. Då fungerar snöslungan inte och det regnar is/hagel/snö samtidigt. Då blir man inte så glad helt enkelt!
 
Feel free at komma och hälsa på mig på Bahamas dock! Flyttar nästa vecka hade jag tänkt!

USA vet hur man gör!

Kategori: Allmänt

Ja de vet de sannerligen. Det vet sannerligen hur man skall förstöra livet för en aupair. 1 dm snö kanske till och med två och så ställer de in skolan. Men detta skall vara sista gången som vintern hälsar på för att imorgon så kommer våren. I alla fall om man skall lyssna på väderstationerna, de har nämligen en vårnedräknare. Så det hoppas vi på.
Mina gymplaner blir ganska förstörda idag också, får se om jag kanske kommer iväg senare ikväll eller hur det blir. Annars så får jag köra lite här hemma då ju! Inte hela världen. Bara väldigt surt och tråkigt!

Ny vecka, nya mål!

Kategori: Allmänt

Måndagen är snart över vilket innebär tisdag imorgon och en dag närmre helgen. Och även en dag närmre Florida, vilket innebär att beachsäsongen närmar sig. Och då är det dags att lägga in en extra växel på gymmet då alltså. Så nu väntar sängen eftersom gymmet och poolen väntar på mig imorgonbitti!

St. Patricks Day!

Kategori: Allmänt

Med 2 timmars sömn i bagaget så bar det in till Boston för att se på paraden. Mycket folk, trötta och griniga var vi, inte någon mat i magen sedan kvällen innan. Kunde detta sluta i annat än katastrof? Nej vi löste det ganska bra. Hitta till paraden. Stod och kolla på den i lite mer än en timme. Sen så skulle vi äta en något försenad frukost/brunch/lunch som istället blev ett helamerikanskt biobesök. Pizza, en stor cola och en popcorn. För vart annars förutom här äter man pizza i biosalongen liksom?! Inte vet jag. Filmen vi såg var grymt bra. "The Call" såg vi och jisses, vi alla satt på helspänn genom hela filmen. Varmt rekomenderad att se alltså! Sedan så begav vi oss hemåt, för att ta det lugnt resten av kvällen.
 

Lördag och bildboom!

Kategori: Allmänt

Dagen bestod mest av att slöa i sängen. Med andra ord. Göra så lite jag kan på så långt tid jag kan. Något som jag är mycket bra på alltså!
Efter jag gjorde det så var det att slänga sig i duschen för att göra sig i ordning för att dra hem till min partner in crime Chrille där det vankades förfest alla 5 och 8klass. Det innebär alltså lekar som, "jag har aldrig", "ryska posten" och "sanning eller konka". Så en ganska livad kväll alltså.
Sedan drog vi vidare på collegefest där vi festa gärnet. och alla blev väl lite för fulla för vårt eget bästa (festkompisar, ni får rätta mig om jag har fel alltså? ). Men man lever ju bara en gång liksom. Yolo alltså!
 

April tack! Florida tack!

Kategori: Allmänt

Kan ju inte säga att jag inte längtar liksom!
Kan det inte bara bli april nu!
Den 12 så att jag kan fylla 20 (för det hjälper mig jättemycket här borta, ganska värdelös ålder dock) men who cares liksom!
Men mest för att den 13 april så sticker jag ner till Florida med min vp, S och T för lite semester. Hälsa på släkten där nere och få lite välbehövlig värme och sol. Perfekt sätt att välkomna våren och brännan på. Har jag även tur så kommer jag få vara i Florida tills vi åker hem den 22. Om inte så kommer jag tillbringa några dagar i South Carolina i Charleston. Där är ju varmt där också, så klagar ju inte direkt. Ligga på playan och steka! Gillar gillar!
 
 
Så ge mig april nu! :D

Mycket att inte göra!

Kategori: Allmänt

Blivit lite dåligt med bloggandet på senaste tiden. Har varit så upptagen med att vara mig själv. Alltså ligga hemma och kolla på de desperata hemmafruarna på tv. Men vad skall man göra liksom. Var faktiskt ute och gick med Ana tre gånger denna veckan också. Annars så har tiden bara flötet på bra. Lördag idag.
Igår så tog jag mig till Chrille och sen åkte vi och hämta upp Emil (som har varit här i fyra månader och vi har inte träffats förräns igår haha ) Så åkte vi och käka på Outback! Ett kötthak. som omväxling till alla sallader och all kyckling man äter i vanliga fall. Så för min del blev det revbensspjäll. Mycket mumsigt, sen drog vi hem till Emilia för att underhålla henne lite. 
Nu sitter jag här i sängen vilket jag har gjort i de tre senaste timmarna med datorn i knäet. Blir en riktig chilldag idag helt enkelt. Mest för att vi skall på collegefest ikväll, så får ju vara lite utvilad då liksom. Skall kanske även försöka att ta mig en liten powernap också innan det är dags att göra sig iordning.
Sen blir det väl kanske ett inlägg imorgon eller på måndag om kvällen och morgondagen. Vi får se helt enkelt.
 

Det bästa från Mello 2013!

Kategori: Allmänt

Ja, besvikelsen i år alltså. 
Det bästa har ju trots allt varit öppningsnummerna och pausunderhållningarna. 
Kan väl inte glömma bort att nämna hur grymt lam och tråkig Danny har varit som programledare! 
 
Här är min topp tre!
 
3. 
 
2.
Detta var dock vinnarmaterial på denna!
 
Och vinnaren i mina ögon. Sitter typ och får goosebumps genom hela låten och nästan tårar i ögonen också!
1. 
 
Galet bra alltså. Nu väntar vi dock bara i två månader innan det är dags för Eurovision! Då smäller det.

Återigen!

Kategori: Allmänt

Ännu en helg har nu passerat och jag hade lång helg denna helgen. ( Var ledig i fredags pågrund av snöstormen som bestämde sig för att komma och hälsa på) Vi fick lite mer än en halv meter snö torsdag kväll till fredag eftermiddag. Så sen var det bara ut och skotta.
Kvällen spenderade jag med familjen och vi kollade på film och hade mysigt.
Lördagen bestod av att jag tog mig till Emilia och så åkte vi och shoppa lite ( köpte dock bara strumpor, kan ni tänka er liksom) Sedan så handla vi massa snacks för att kolla på mellofesten ju. Sen bar det av hem till Ebba för att ha tacokväll med hennes vföräldar. Mycket trevligt. Sen hem och sova efter det.
 
Söndagen blir lite större nu!
Dels för att jag har lyckats vara här i 6 månader idag vilket innebär att det är halvtid nu liksom. Dags att börja fundera på vad som skall hända om ytterligare 6 månader. Kan dock inte riktigt fatta att jag har varit här i 6 månader redan. Helt galet alltså. Fast alla ni som känner mig vet ju vilken beslutsångest jag kan ha, så jag lär väl använda all tid jag kan innan jag bestämmer mig för vad som händer liksom. Fast jag är otroligt glad att jag har gett mig in på denna resan och får vänner för livet. Men det har även fått mig att inse hur bra jag har det därhemma och att jag faktiskt saknar alla de saker som jag tog förgivet. Det är nog något av det bästa som har hänt mig här alltså. Man inser så mycket saker.
Och nu är vintern över när som hoppas jag vilket innebär sol och sommar och semester och allt annar roligt som dessa 6 månader kommer ha att erbjuda :) Kan inte rikitgt fatta det alltså. Gahh.
 
Fast nu är det dags för sängen, så kommer kanske ett djupare inlägg en annan dag.
Skypa dock med Alex och Anna idag. Alltid trevligt. Två gånger på 6 månader. Inte helt fy och skam det där alltså! :D Höhö'
 
Söndagen bjöd dock på lasertag ( där jag vann totalt alltså ) när vi åkte så var jag på 4 ställen på dagens topplista. En andra plats där jag var slagen med 1000 poäng ( vilket var två träffar ) Sen bio som fick avsluta dagen. 21 and over. A very hilarious movie alltså. väldigt rolig :)

Onsdag 6mars!

Kategori: Allmänt

Dagen började med ett stenhårt pass på gymmet. Överkropp som gällde idag. Och lite stolt över mig för jag lyckades springa 13 min på löpbandet. Inte min starka sida det där alltså. Det bästa är att jag ser resultat efter dessa veckorna. Vilket är sjukt nice då man vet att det lönar sig liksom. 
Sen efter det så var det bara att sätta sig i bilen för att dra till Needham och käka indiskbuffe. Är inte så förtjust i det, men det verkar som om mina kompisar här försöker ändra på det helt enkelt. Sen gick vi och tog en smoothie till efterrätt och jag lyxade till det med en jordgubbsprotein shake. Helt okej.
Nu så väntar det jobb hela kvällen då vm skall ut med sina kompisar. Så det skall bli pannekagor till middag ikväll. Mums fillibaba alltså!
 
Kommer kanske några bilder på det senare ikväll om jag lyckas med dem alltså! :D

Swedish House Mafia!

Kategori: Allmänt

Fredagen bjöds Ben & Jerry käkande med Chrille hos Fanny. Åt en stor burk själv ( Varningstecken någon?)
Vi kolla film. Eller Chrille kolla, för vi låg typ och halvsov hela filmen. Sen spendera jag natten där då jag var chaufför till Fanny vars bil har pajat. Så upp tidigt lördag morgon för att ta bussen kl.8.
Strosa runt lite i New York innan vi checka in på Hotellet. Där jag raga totalt på den stackars idioten i receptionen. Kan ju inte hjälpa att hon är helt bakom flötet ju! 
Sedan halvstressade så bar det iväg till Brooklyn för att se på Swedish House Mafia. Herregud alltså. Gud vad grymma de är. Och vilken stämning där var. Förutom tråkmånsarna brevid oss som gick när det var 45 minuter kvar. Och sen alla som rökte gräs där inne. Idioter alltså. Aldrig att det skulle hända i Sverige alltså!
Söndagen bjöd på lite mera cruising i New York innan det var dags att ta bussen hem. Väl hemma så bar det av till Newton för att käka lite indiskt med Ebba, Chrille, Sandra, Emelie och Fanny. Sen hem och sova. Så en väldigt trevlig och härlig helg helt enkelt, med underbara människor förstås! :D
 

Besviken!

Kategori: Allmänt

Fick ett samtal ikväll där de meddela mig att personligtränare kursen jag tänkte läsa inte startar. Har man sett fram emot något och så blir det inte av. Det enda positiva med detta är ju dock att jag får massa pengar tillbaka! :D Dock så måste jag hitta något nytt att läsa nu, så vi får se vad det blir! Spännande spännande. Noot!

Tidsresenärens hustru!

Kategori: Allmänt

Långt tid nu, detta var en väldigt seg bok att läsa. Den var bra och intressant men väldigt dryg.
Väldigt jobbig att komma in i och sen pga olika händelser i livet här borta så tog det mycket längre tid än vad jag trodde det skulle göra! Men nu är den i alla fall slutläst och där kom några tårar sådär på slutet också!
 
Senare ikväll så kommer en New York uppdatering också!

Första mars!

Kategori: Allmänt

Efter att haft ett litet uppehåll onsdag-torsdag från gymmet så var jag tillbaka idag. Och vilket pass jag fick alltså! Körde tungt och hårt. Sen avsluta jag med lite intervaller. Dead pullups, jumpingjacks, armhävningar, burpees, och plankan. Det brände gott i kroppen alltså! Nu är det helg och uppehåll i två dagar. Skall ju dock dansa ruset av mig imorgon, men ingen träning ändå. Den tar vi upp igen på måndag! :D

Call me maybe!

Kategori: Allmänt

Lite roliga parodier på Call me Maybe!
Skriv vilken ni tycker är den bästa, mest tilltalande, och den roligaste! :D
 Orginalet
 
 Amerikanska soldater!
 
Kändisar som fjantar sig
 
Battletime!
 
Remix
 
Hehe!
Den roligaste enligt mig till sist!
Så nu är det upp till er och rösta! :D