linsluslinus.blogg.se

2012 är året som mitt stora äventyr börjar. Jag skall åka till USA för att jobba som Au Pair i ett år, det skall bli grymt kul och spännande. Följ med mig på min resa som förhoppningsvis kommer att bli AWESOME! :)

Partytime!

Kategori: Allmänt

Fredagkväll och då måste man ju köra på partyfredag!
Eller typ något sånt.
Är man i USA så får man ta vad man får.
Så ikväll blir det dags för lite houseparty!
 
 
Peace Out och ha en härliga fredagkväll!

Its be beautiful day!

Kategori: Allmänt

It's a beautiful day 
Don't let it get away 
It's a beautiful day 
 
Det bästa med snön är att när solen skiner så blir allt så himla mycket vackrare.
Det negativa är dock att allting blir ofta så himla mycket kallare.
Men ibland så får man offra sig. Fast det är väldigt skönt att komma ut en sväng. Och det tycker hunden också, speciellt med snön. För hon går helt crazy, eller hon gjorde i alla fall det idag. Galet roligt är det att se henne, fast man blir lite nervös när hon kommer i full fart mot en och inte saktar in för att svänga av precis innan en. 
Solen skiner, inga sura miner för det är fredag idag och då skall man vara glad. 
 
 
Peace Out!

Ajajaj!

Kategori: Allmänt

Jäklar vilken träningsvärk jag har i ryggen idag efter skottandet idag.
Fast jäkligt skönt ändå, för det var bra längesedan jag kände sådan "smärta" i ryggen. Och de brukar ju säga att man botar träningsvärk med att träna. Och eftersom det började snöa igen igår kväll så får jag ta fram skottartagen idag igen och bota träningsvärken.
Sen är det fredag igen och denna 2 dagars arbetsvecka är snart över! 

Linda this is for you!

Kategori: Allmänt

Hurry up nu liksom!
Du får sluta att dra ut på tiden där hemma med ditt liv och komma hit här till mig i Massachusetts tycker jag.
Hurry up liksom. Vi kommer ju hinna åka hem annars liksom. Om vi inte förlänger då, men i alla fall. Skynda skynda nu :P

Lindaaaaa!!!!!!!! :D

Puss och kram skumbanan!
 
Kom hit nu kvinna!!

William Spets!

Kategori: Allmänt

LMAO
Denna killen är ju helt sjukt ju alltså!
Hur rolig som helst liksom!
Alla som läser och håller med, släng en kommentar!
 
 
 
Peace Out!

Tankar för dagen!

Kategori: Allmänt

Sitter här på kvällskvisten och kollar pokemon förstås! 
Så plingar det till på fejjan och då är det underbara Annie borta i Minnesota som vill prata lite.
Här har ni en till tjej som är lika underbart förvirrad och fundersam samt kluven som jag är.
Så vi diskutera alla möjliga saker som vi har på våra nahumhjärnor. 
Varför man måste vara 21 för att få gå ut och festa. Även fast här är 18+ klubbar så blir det inte riktigt samma sak liksom. Man vill ju träffa lite amerikanare. 
 
Sen det är om man skall förlänga eller inte. Och om man skall förlänga, vart skall man förlänga? Med samma familj eller en familj i ett annat område eller en ny familj i samma område. Samt hur länge skall man förlänga 6,9 eller 12 månader. Dealen är att om jag förlänger med 6 månader så kommer jag att åka hem 2 dagar innan jag fyller 21 och då känns det lite onödigt att förlänga. Även fast jag inte är en riktigt festprisse så vill jag ändå kunna festa ibland. Sen om man förlänger 9 månader så kommer man missa studenter och andra sommar trevligheter. Och förlänger man 9 månader till så kan man lika bra förlänga i 3 månader till så det blir 12 månader.
Vilka problem man har alltså. 
 
Sen alla ni hemma i Sverige som klagar på kollektivtraffiken. Ni skall vara grymt glada att ni har traffik överhuvudtaget. Har du inte en bil här så kan du knappt ta dig någonstans. Så länge du inte bor i storstan, typ som Boston eller New York, vilket suger totalt.
 
Fast man kan ju inte direkt klaga. Jag har ju ändå en bil ju :)
 
Nej nu är det snart dags att sova.
Tack för pratstunden Annie :P
 
 
Peace Out!
 

Up to date!

Kategori: Allmänt

Nu har jag knapat in till verkligheten igen och "börjat jobba" igen efter några dagars ledighet.
Eftersom killarna är hos grannarna så är jag hemma själv med hunden. 
Fick dock ett litet skottningsuppdrag av min vm, rensa uppfarten så att det inte fryser till och blir svårt att komma in. Var dock lite hungrig så fick gå in och värma lite mat för att fylla på energin för att strax gå ut och fortsätta lite till innan det blir för mörkt och jobbigt att göra det. 
Fick även gjort lite rehab träning imorse och lite mera träning med skottningen. 
Kan verkligen förstå varför Håkan är så trött efter han har skottat, skulle varit skönt att haft honom här så han kunde skotta lite haha! :)
 
 

Annandagen!

Kategori: Allmänt

Tog en skön sovmorgon till strax efter 10, sen ner och käka lite frukost och umgås med "släkten" innan det var dags för dem att åka hem till respektive, fast innan dess så "snodde" min vp "min" bil för hans gick sönder när vi kom hem från julafton, då den inte starta när han skulle köra hem från oss, och det var tyvärr något fel med motorn så det kommer kosta honom 8000dollar att fixa. Helt galet alltså! Plus att han fick reda på att hans mormor gick bort på juldagen, så inte en så rolig jul för honom. Så det blev för honom att försöka hitta ett flyg ner till florida för han skall åka imorgon torsdag. Tråkigt för honom :(
För min del så blev det bara chillande framför datorn med pokemon hela dagen.
 
Kom på att till sommaren så skall jag hoppa fallskärm då jag köpte ett hopp (eller hur man säger det) igår kväll. Så det skall bli grymt himla skoj alltså. Längtar så till sommaren nu!
 
 
 

Juldagen!

Kategori: Allmänt

Så 7.30 knacka det på dörren och in kom jultomten. Nej inte riktigt men T kom in och väckte alla. 
Sen fixa vm och vp lite innan vi fick komma ner. Fullt fart ner och öpnna massa julklappar.
T fick en dator av tomten och massa andra saker av oss. Av mig fick han en legotransformer.
S fick en elgitarr och en massa andra saker och av mig så fick han ett par stora hörlurar. Det verka nästan som om han var mest glad för dem av allt. Så det känns väldigt bra att han gilla dem så mycket! :) Alltid roligt!
Själv så fick jag tre presentkort från familjen. 50 dollar på abercrombie, 50 på hollister och 50 på cheesecake factory. 1 halsband från Elias och två armband från mamma, håkan och syskonen. Tack så mycket för det säger jag bara. Let the shopping begin.
Sen så kom vm föräldrar och då var det dags för paket igen. Även jag fick ett litet paket. 50 dollar på abercrombie. Grymt nice. Så de fick ett marabou med daim i för att jag vet att min vmm gillar det. Litet i jämförelse, men tanken som räknas!
Sen så kom där fram lite snacks som jag åt mig lite för mätt på. 
Sen så var det dags för vm syster och familj att komma och hälsa på, och då var det dags att fixa det sista med maten. Och vilken snäll familj man har som köpte en julskinka bara för att jag ville ha det. Så det blev både julskinka och kalkon och massa andra godsaker. Har hittat en ny favoriträtt, annanasgratäng. Grymt gott alltså! Plus några glas vin blev det under dagen också. Börjar gilla det mer och mer nu sen jag kom hit, eftersom det är det som alltid finns hemma och dricks när det kommer till alcohol. 
Efter maten så var barnen otåliga för där fanns fortfarande oöppnade presenter under granen. Så efter lite mer klappar så var barnen trötta och jag fick ytterligare ett presentkort på 30 dollar på abercrombie. 
Så denna dagen sluta med 180 dollar i presentkort att shoppa kläder för. Kan ju inte direkt klaga på det.
Sen var det dags att kolla på lite julprogram och då var det "Ett päron till farsa firar jul" Sen var det dags att gå och lägga sig då man var ganska trött.
 
Bildbomb.
Här har ni presentkorts kavalkaden!
 
Peace Out!

Julafton!

Kategori: Allmänt

Morgonen började inte som alla andra mornar. Utan vakna lite innan nio för att starta datorn och fixa till mig. 
Sedan var det supriseskype time med släkten i Sverige eftersom det var dags för Kalle ankas jul där hemma.
Farmor blev väldigt glad verkade det som. Skypa med dem och fick se Kalles Jul, så det kändes nästan som julafton då. Med mig hade jag T som låg i sängen och kollade med mig vilket var lite mysigt.
Sen var det dags att hoppa in i bilen för att bege sig mot New York state för lite jullunch hos vm moster och släkt. Och gisses, det kändes nästan som att vara på en släktträff hemma. Fullt ös medvetslös alltså. Kändes som att ha Josephine på besök. Tog 2 timmar att köra dit, sen var vi där i 4 timmar innan vi körde hem på två timmar igen. Och alla var ganska slut när vi åkte hem så alla sov nästan i bilen på vägen hem. Vp trodde alla sov så han stanna på MCdonalds för att köpa lite kaffe för att piggna till, fast då vakna alla andra och ville ha saker också haha. Ganska typiskt då han trodde att det bara skulle vara att köra in och ut igen hehe.
 
Sen kom vi hem och då var det dags att åka och hämta alla julklapparna i min vp lägenhet för att lägga dem under granen. Och förbereda med renmat ute i trädgården ( blev nog mer hundmat) Sen kakor och äggtoddy för tomten och en morot för Rudolf. Sen innan läggdags så var det dags att läsa "A christmas story" som de har gjort varenda år sedan T föddes för 10 år sedan. En väldigt mysig tradition faktiskt. Sen fick barnen faktiskt sömntabletter så att de skulle kunna somna, för så uppskruvade de var hade de inte somnat förrän det var dags att gå upp igen, och knappt det hjälpte då T vakna lite 5.30.
 
Peace Out!

Blogging time!

Kategori: Allmänt

Barnen är lediga och är hos grannarna och leker, så då är jag ensam hemma med hunden och kollar på pokemon. 
Tänkte att det är ju perfekt att blogga lite då!
Så nu kommer där några inlägg kring hur julen har varit!
 
 

Julafton imorgon!

Kategori: Allmänt

Det är inte klokt att det redan är julafton imorgon. Att jag har varit här i 3.5 månader och att det är JUL. Jag fattar inte riktigt det dock. Skall på jullunch hos min vm släktingar imorgon någonstans i New York state! Två timmar dit,  luncha och umgås lite, sen två timmar tillbaka igen. Sen får jag se vad som händer på kvällen.
Fast det där med julkänsla vet jag inte om jag har. Den är inte här i alla fall. Tror jag lämna den i jullådorna hemma i Sverige!
 
Nu är det dags att sova innan man skall upp imorgon!
 
 
 
Peace Out!

Söndagsmys!

Kategori: Allmänt

Körde och lämna tillbaka alla julklapparna som jag inte villa ha längre och fick lite extra cash i fickan vilket alltid känns bra! Sen mötte jag upp Louise och Fanny på Natick Mall för att ha lite middag på cheesecake factory! Älskar det stället och känns som att jag äter där varenda gång jag är i Natick alltså!
Beställde en nachotallrik som alla tre åt av och blev mätta på ( och det var bara en förrätt) Sen anslut Tessan och Sabina. Så då blev det cheesecake time innan vi drog oss hemåt.

Peace Out!

Dan före dan!

Kategori: Allmänt

Eller ja, för mig så är det dan för dan för dan, eftersom allt det roliga sker på juldagen här.
Fira dock dan före dan idag med att åka på christmas brunch. Det enda juliga där fanns var julskinka, ingen sill eller potatis eller något. Tur att jag har min egen sill att äta då till imorgon och på juldagen.
Ikväll så väntar det middag någonstans i Natick, men innan dess så skall jag jobba lite medans mina vf fixar det sista med presenterna och jag skall också fixa det sista med mina klappar innan jag drar till natick.
 
På brunchen var där en kör som sjöng massa julsånger, det var lite mysigt faktiskt. Det enda som saknas just nu är den riktiga julkänslan, och det jag saknar då är snön. Grymt tråkigt att den inte har kommit än, hade varit väldigt mysigt om det hade kommit lite snö imorgon och på tisdag så man får lite julkänsla.
 
 
Fick även skypa lite med farmor och farfar samt pappa och co innan vi åkte till brunchen!
 
Peace Out!

Saturday=Boston

Kategori: Allmänt

Have to come back to old habits. Boston once a week. 
Idag var det dags för att dra in dit igen och idag var det med Therese och Sabina!
Vandra runt lite. In i lite affärer, lite juklapps inhandling. 
Sen blev det latelunch på Unos ( Love that place!) Vi hade en ganska rolig servitör så precis innan vi gick därifrån så lämnade vi Sabinas nummer på en servett och skrev "Call me maybe" Och vet ni vad, han hörde av sig igen! :) :) Matchmaking Linus har ni här!
 
 
Sen lite mer shopping och sen bar det av hemåt för lite avlastning och sen bar det vidare till Natick Mall för att strosa runt bland allt folket där som skulle handla julklappar, typ alla kändes det som haha!
Där hitta vi även lite andra trevligtheter och roligheter hihi!
 
This is for you mommy :)
 
Sen bar det hem till Therese igen för att lämna av oss och jag körde hem till mig. 
Sitter nu framför datorn och kollar på Pokemon och bloggar samtidigt!
 
 
Imorgon är det dags för julbrunch med familjen, sen får vi se vad som händer!
 
Peace Out!

Bye bye Erna!

Kategori: Allmänt

Today we had a little goodbye dinner at Union Bar in Newton for Erna who is going home on sunday. Thats kind of sad and I'm sure going to miss her. So we ate, drank and had a good time with many laughs. Fun and sad at the same time. Dropped her of at home and then headed back home to get some sleep.
 
Me, Erna, Adelina, Emelie, Steffi and Fatma! Nice gang!
Erna!
 
Peace Out!

Chillaxing time!

Kategori: Allmänt

Idag har varit en riktigt chillax dag.
Kollat på pokemon hela dagen samtidigt som jag har tvättat och passat upp på T. Han är mycket bättre idag vilket är bra. Får se om han skall till skolan imorgon. Hoppas det, så jag får lite lugn och ro här hemma haha.
 
Avslutade kvällen med att sticka hem till Florian som jag skrev tidigare. Blev lite pizza och sen dags att se på Pitch Perfect! Typ den bästa filmen ever. Love it. Älskar acapella och musikalfilmer. Just love them!
 
 
Peace Out!

Skyzone Pictures!

Kategori: Allmänt

Tyvärr så är jag lite av en fegis när det gäller sånt här, så därför kommer där inga coola bilder på mig utan de får bli på Florian istället!
 
 
Peace Out!

Work today instead!

Kategori: Allmänt

Det blev att jag fick jobba hela dagen idag istället för T är fortfarande hemma från skolan. Fast eftersom han är så trött så är det inte så mycket jobb då han bara ligger i soffan/sängen och vilar. Så det är skönt. Men han börjar bli bättre så förhoppningsvis är han i skolan imorgon.
 
Ikväll så skall jag hem till Florian igen för film och pizzakväll med han och Ebba :) Sen imorgon är det fredag och helg. Trevligt trevligt :)
 
Peace Out!

Change of plans!

Kategori: Allmänt

Det blev inte riktigt som jag tänkte igår.
T ville att min vm skulle stanna hemma hela dagen, så hon gav mig dagen av istället. Så jag drog hem till Florian, och vi åkte sen vidare till Sky Zone, bilder kommer senare. Sen åkte vi till Ikea för att äta lite köttbullemiddag innan vi for hem igen för att kolla på film innan det var dags att köra hem.

 

Project X- The craziest houseparty ever. And a really good movie to! :)
 
Peace Out!

Work all day!

Kategori: Allmänt

Idag blir det en heldag med jobb, ungefär för att lillkillen har kräkt hela natten, fick dock sovmorgon för att min vm tog hand om honom nu på morgonen. Hon är fortfarande hemma, men skall snart till jobb så det blir en lite längre dag idag.
Så sitter på mitt rum och kollar på pokemon för att hålla koll på T så att inget händer eller så att jag är redo när något händer.
Får bara hoppas att han blir frisk snabbt så han inte är sjuk under julen. Det vore väldigt tråkigt!
 
Peace Out!

What doesnt kill you makes you stronger.

Kategori: Allmänt

Foten verkar bättre idag så jag skall låta den återhämta sig och leka doktor själv några dagar till. Kör på en liten annan strategi nu!
 
Körde även ett litet träningspass här hemma imorse. Har köpt rehabband så jag kan bygga upp mina axlar igen så att jag kan börja köra på ordentligt med gymmandet efter julen. Beach 2013- here we come :)
 
Peace Out!

Feeling better already!

Kategori: Allmänt

Ibland krävs det inte mycket för att man skall bli på bra humör igen.
Allt som krävdes var att jag hitta en sida där man kan se den första säsongen av pokemon.
Vilken lycka alltså. Helt obeskrivligt!
 
Ganska roligt att jämföra med de avsnitten som jag ser på morgonen. Grafiken och allt. Hur mycket bättre det är idag jämfört med dessa avsnitten. Vilken utveckling alltså!
 
Peace Out!
 
 

Bla bla bla!

Kategori: Allmänt

Just nu så känns det mesta ganska tråkigt. 
Fick dock packet från mamma och elias idag och det gjorde det lite roligare. 
Sen är det snart jul också så det skall bli skoj.
 
Fast annars så är det mesta ganska dött. Mest för att jag inte kan träna pga min fot, har typ inte tränat på mer än en månad nu. Suger hur mycket som helst. Så skall besöka farbror doktor imorgon och se vad han säger om lilla tåssingen. Kapa av den, så slipper jag ha problem med den igen, det är vad jag säger...
 
Får leva tillbaka på minnena från helgen och Jingleball konserten för två veckor sen. Det var nice det!
Bästa bandet jag har sett live någonsin!
The wanted!
 
 
Så snart förhoppningsvis får jag upp ångan igen. Förhoppningsvis imorgon då det förhoppningsvis blir klart med vad som händer under Nyår. Need some good news right now.
 
PS. det är inte hemlängtan utan bara tristess.
 
Peace Out!

Staffan var en stalledräng! Del 2

Kategori: Allmänt

Fick äntligen lite julkänsla här borta då vi var på Swea Julmarknad i Boston. Massa svenskt var där. Framför allt ballerinakex och marabou! Såg på luciatåg som var lite mysigt. Sen hem till Ebba för lite myskväll :)
Fick även vara med om lite judiska traditioner. Hanukkah och menoraljuständning. Första och sista dagen fick jag vara med om. 
 
Fin vän jag har alltså!
Så fina vänner jag har! Även i deras lite sämre stunder haha :D :P
 
Peace Out!
 

Staffan var en stalledräng!

Kategori: Allmänt

Sitter och kollar på dagens avsnitt av Julkalendern och spelar spelet. Vem är du i julkalendern?
 
Tydligen så var jag Staffan. Visste nästan det haha!
 
 
Peace Out!

Ice Ice Baby!

Kategori: Allmänt

Igår kväll och inatt har det varit kallt. Så pass kallt så att jag vaknar av ett sms från min vm som säger att skolan är framflyttad 2 timmar. Tänkte att där var hur mycket snö som helst, fast när jag kollar ut genom fönstret så är det knappt vit. Fast tydligen så har det regnat hela natten och allt har fröset. Så vill man åka skridskor så är det bara att ta på dem och ut på gatan. Så jag fick inte köra till skolan heller idag. Börjar dock blir varmare nu under dagen så att vägarna tinar upp lite, så att jag kan köra om hämta T snart.
 
Nu fattas bara snön så är julkänslan snart här också!
 
 
Peace Out!

Amerikanska bilförare. Del 3

Kategori: Allmänt

Något som jag är väldigt fascinerad är över hur otroligt dålig standard det är på de amerikanska vägarna. Inte så farligt på motorvägarna, men på alla småvägar (typ 30-70 vägar) Gropar och hålor överallt. Grymt jobbigt, Och antingen är vägarna jättebreda och fina eller så är de hur små som helst så det känns som om man skall krocka med allt som står längs med vägkanten. Det är lite läskigt, speciellt när det är bekmörkt på vägen för att gatulamporna är ju obefintliga nästan.
 
Nästa punkt jag har kommit att tänka på är lastbilschaffisarna. Tydligen så finns där ingen direkt hastighetsbegränsning på hur snabbt de får köra här, eller så följer de inte den över huvudtaget. Oftast så ligger de flesta lastbilarna i 110-130km/h och kör för det mesta om alla andra bilarna som är på vägen. Sen är det inte så att de kör på natten eller gryning/sen kväll, utan de kör mitt under dagen samtidigt som alla andra galna bilister.
 
Sen med vägarbeten, hemma i Sverige så packar alla ihopa och slutar när klockan slår 4-5, fast här så kan man köra hem 1 på natten och då är där fortfarande någon som är ute och jobbar. Och något som är väldigt roligt är att där är alltid minst en polisbil som bevakar arbetet. Kvittar vilken tid det är på dygnet. Där är alltid någon med. Fast sen är det inte som i Sverige, för har de väl börjat på något så slutar de typ inte förräns de är färdiga, eller så börjar de inte med gigantiska arbeten precis före sommarsemestern eller vintern så att det sen är halvfärdigt i flera veckor. Det får de väldigt mycket beröm för av mig här borta.
 
 
Peace Out!

Relaxing makes you tired!

Kategori: Allmänt

Just one of thoose days when you dont really feel like doing anything except for relaxing. So thats all I've been doing all day. Spent the day at home watching christmasmovies on tv and then watching "Pitch Perfect" and then grabbing some dinner ( The other food during the day was 5 kitkats and a foamsanta) before rapping up the night with watching "Spy Kids 4" with T on top of me in my bed. Just love these days.
Tomorrow is a new week and I will hopefully be able to start working out a little bit if my foot will cooperate.
 
 
 
Peace Out!

Package time!

Kategori: Allmänt

Hann med lite skypning med farmor och farfar idag!
Efter tre månader så fick de se min värdfamilj (utom min värdpappa). Så nu blev de nöjda också!
Och till svar på det så tyckte min värdmamma att ni var supergulliga. Fast hur kan man inte tycka det liksom ? :) <3
 
Sen så när min värdpappa kom så hitta han ett packet på trappen. Och det var ert packet farmor och farfar!
Tack så himla mycket, och strumpor också, så nu slipper jag frysa om fötterna också :)
Älskar att få packet, love love love :)
 
Tack farmor och farfar- Älskar er! <3
 
 
Peace Out!

Whats happening America! Schoolshooting!

Kategori: Allmänt

The crazyness has reached USA aswell.
Today there was a schoolshooting and the shooter was apparantly only 20 years old. 
And the scary part is that the town it happened in is not even two hours away from here.
Now thats creepy, and this deed, was the worst in American history. Thats scary!
 
So all my thoughts goes out to the victims families and friends.
A terrible day in the states! More terrible than hurricane Sandy actually!
 
 
Take care of you loved ones, cause you never know!
 

Fredag fredag, måste komma ner på fredag!

Kategori: Allmänt

Ytterligare en fredag.
En väldigt lätt fredag också kan jag säga.
Vakna imorse och behövde inte köra T till skolan för vm skulle tydligen vara ledig idag. Så det var ju nice ju :)
La i sängen och kolla ikapp på julkalendern, sen så skypa jag lite med Elias, och Alex. Tog bara 3 månader för oss att prata, fast bättre sent än aldrig brukar man ju säga. Så nu skall vi tydligen prata en gång i kvartalet ( alltså var tredje månad) 
Sen hann jag bara hämta T och när jag kommer hem så kommer min vm också hem så då var dagens jobb avslutat. Efter 30 minuter så var det slut.
Så nu sitter vi och kollar på sista avsnittet av Solsidan säsong 3.
 
 
Peace Out!

USA

Kategori: Allmänt

Något som jag gillar med USA är maten, inte all mat dock, McDonalds, Burger King mm är sämre här än hemma.
Något som jag gillar starkt är frystmat, släng in påsen i micron och efter 4.5 minuter har du goda grönsaker att knapra på :) Hur enkelt som helst alltså :)

Three months in the states!

Kategori: Allmänt

Totaly crazy that I've been at my hf for 3 months. 
It really doesnt feel like three months at all. But I just have to see how its going to be at christmas. That will be a huge test I think, but I'm not really sure if its going to be so hard. But we just have to wait and see!
 
Else I can just consider me super lucky that I am able to do this and that I have such a great family.
And honestly I dont really think that I could have done it without all the friends I've made overhere. They are absolutly amazing everybody. The saddest thing is though that Erna is going home in less that two weeks and that is not fun!
But i'll guess that both of us will survive, and now I have a good reason to visit Iceland to!
 
A pretty funny picture! The photagrapher was so short so that he almost couldnt reach over.
 
Peace Out!
 

Best thursdays!

Kategori: Allmänt

This has been the third best thursday since I got here. 
Number one is the Jingelball night. That was a totally awesome night. And its going to be very hard to beat that day over here. 
Number two is the day I got to the family. Everything is new and exciting.
And today is number three, cause its the first thursday that I've actually done something during the day except laying on the couch watching tv.
Directly after I droped T of at school I went to Westford to eat some frozen yogurt with Emelie, Della and Ben, but they didnt open until 11, so we went to Starbucks first. Took a peppermint hot chocolate and two cakes. Then Emelie and Della went home so me and Ben went to Panera bread and Ben had lunch, after that we went to meet Jasmin at Kiwi, which is a place that serves frozen yogurt (which seems to be the latest thing here in the US. ) Tastes very much like icecream so theres not really much of a difference excepts for that there are like 30 different toppings.
 
Then home to Jasmin for a while before time to go home to work.
Home with both the kids for 10 minutes before the left to the neighbors and have been there since then. 
 
Sometimes life is good!
 
 
Peace Out!
 

Whats happening with Sweden?

Kategori: Allmänt

Hästar finns inte? De är egentligen frukter!
Ganska roligt egentligen, även fast det har gått lite överstyr. Det värsta är nog ändå alla som inte fattar att det hela bara är på skämt liksom! Galet roligt och sjukt på samma gång!
 
Och vad är grejen med pepparkakor som anses vara rasistiska ? Det är ju bara helt sjukt. 
 
Och sen alla mord och brinnande bilar. 
Sen att det har kommit upp på tapeten att man vill flytta om loven så att det passar de muslimska högtiderna. Inte för att jag har något emot dem, men kommer de till Sverige så får de ändå anpassa sig till våra seder och inte försöka göra det som deras hemland. Sånt gör mig så grymt förbannad. Fattar inte det alltså!
Det skulle dock inte förvånana mig om den svenska regeringen går med på det, för den svenska regeringen gör allt för att se bra ut till utlandet. Vi gör allt för immigranter, men vårt egna folk det bryr vi inte oss om. 
 
Herregud, vart är det sverige påväg. 
 
Peace Out!

Dominos!

Kategori: Allmänt

 Att det kan vara så lätt att roa en 10 åring och en 19åring. Sätt igång lite klipp på folk som välter dominobickor, Snap så är man fast. Helt galet är det. Tänk alla pengar- Flera tusen för att köpa alla dominobrickorna. All tid, det är det som skrämmer mig mest, har man inget vettigt att göra förutom att sätta upp dominobrickor, fast jag skall ju inte säga att jag klagar på det för det är så grymt coolt!
Så här kommer en passande låt till dominobrickorna. 
Domino
 
Peace Out!

Christmas Tree "dressing"? :o

Kategori: Allmänt

Monday and back to work. Did actually do just nothing except sleeping, watching tv, Washing and treating my toe!
Then my hp came home and it was time to decorate the tree thats in the garage. A 8 foot tree , so there had to be some re-arrangments in the livingroom before we could get the tree in the house. 
Getting it on place was the hardest thing, but now its where its going to be all christmas ( I hope )
Some snacks for dinner and tha dam- The tree is up. 
And I introduced Julmust and Glögg to my family, the kids liked the julmust very much and everybody liked glöggen, Nice nice, So it looks as if I maybe have to go to IKEA one more time maybe, to get some more stuff! 
 
 
Peace Out!
 

Cluster Meeting!

Kategori: Allmänt

Efter en lugn morgon med sovmorgon så var det sen dags för att sätta sig i bilen för att köra till mitt cluster meeting hemma hos min ad Mary Anne!
Där åt vi lite mat från våra länder, Tjeckien, Österrike, Tyskland, Sverige och USA!
Sen lekte vi lite secret santa innan det var dags att åka och kolla på Fatimas Shrine!
Kallt och mysigt!
Magdalena
Mai
Margarita
Diane
Mary Anne
 
 
Åkte därifrån hem till Erna för att socialisera henne lite, så vi åkte och såg på lite bio i Natick/ Framingham.
"Playing for keeps" med Gerard Butler och Jessica Biel. Mycket bra och sevärd film :)
Sen hem och sova!
 
Peace Out!
 
 
 

Heya Barbie, Hey Ken

Kategori: Allmänt

I'm a barbie girl, in a barbie world. Life in plastic it's fantastic. You can brush my hair, undress me everywere, imaginaton life is your creation.
 
Eller inte, men det spenderare jag i alla fall morgonen med. Att leka med Barbies med Ebba och hennes värdbarn. 
Sen bar det av mot Natick Mall för att möta upp Fanny och Louise! Dock så har jag fått en inflammation i tån så jag fick hoppa runt utan sko hela rundan och var 5 sekund så kändes det som om någon försökte dra ut nagel från tån på mig. Mindre skönt. När vi skulle gå så tänkte jag att jag skulle ta på mig skon igen, ha. Det var bara att glömma, den var för stor för att få i skon.
 
Kan förstå varför haha!
 
Efter lite omplåstring såg den ut såhär
 
Sen lite lördagsmys innan det var dags att köra hem och sova lite!
Emilia och Jag- Bara för att!
 
Peace Out!

Very bad at posting!

Kategori: Allmänt

Eventhough I have very much spare time, the time I have just seems to fly by for some reason. So thats why there has been very few post lately. And the weekends are always busy since I'm allover the place then, to do as much as possible in the smallest amount of time that I possibly can. And I guess that there's no use in saying that I shall be better at it, since I know that I cant keep that promise, but I'll do my very best.
 
Även fast jag har mycket fritid så verkar det som om tiden bara flyger förbi. Det är anledningen till varför det har blivit så dåligt uppdaterat här inne. Dels för att det på något sätt alltid blir så stressigt på helgerna, skall ju vara på alla platser samtidigt. Det blir jobbigt ibland alltså. Så det är inte lönt att säga att det inte skall hända igen, för det vet jag att jag inte kan hålla, men jag skall försöka att göra mitt bästa med att förhindra det. Och det börjar nu med ett gäng inlägg idag och imorgon.
 
 
Peace Out!

Christmas Table at IKEA!

Kategori: Allmänt

Time to get ready to go to IKEA for some Swedish food. Took almost 2 hours to get there, with a little detour, but anyway. We got there, and apparantly did you need a ticket to get in. And they sold all their tickets. So we stod outside the dining trying to get in for 40 minutes, but they were outsold so nope. Eventough they had tables and food left, still a no!
So we went to T.G.I Friday instead atfter spending some money in the bistro- meatballs, pickeld herring, glögg, and saffranbuns came with me home. 
Then back to Ebbas place where I spent the night cause her hostmum didnt wanted me to drive home.
 
Such a great gang!
 
Peace Out!

Jingelball 2012 at TD Garden = Awesome!

Kategori: Allmänt

Precis kommit hem från Boston där jag var och såg Jingelball med Fanny :)
Det var en helt grym kväll som avslutades med girlidol number 1- Justin Bieber.
När han började sjunga så lyfte nästan taket på arenan, helt sjukt ar det alltså! Men ack så roligt vi hade!
Det konstigaste var dock att man får tydligen inte ha kameror med sig in på konserterna här. Grymt skumt alltså. Så när jag skulle gå in genom säkerheteskontrollerna så blev jag stoppad pga kameran. Fick dock komma in som tur var, med kameran. Men tydigen så har man inte med sig sina kameror här, utan man tar alla bilder med mobilen.
 
 
 
Alex Clare
Roligaste med han var att låten är Fannys favorit, men hon visste inte ens att han skulle komma haha!
 
Ed Sheeran- Grymt bra artist!
 
 
Karmen
 
 
The wanted- Tror nog att de är mitt favorit band för tillfället, har alltid gillat dem sen jag fick nyss om dem, men att få se dem live gjorde bara att jag gillar dem ännu mer.
 
Grymt bra alltså!
 
Sedan var det dags för Train!
 
 
 
 
Självklart så hade de sparat det bästa till sist- Justin Bieber förstås!
Helt himla galet alltså, Om vi säger att där var 10000 människor där inne, så var nog 9500 av dem tjejer som skulle se Justin, plus jag förstås haha :) Och när han kom ut så börja alla hoppa så det kändes som om man skulle ramla igenom golvet eller något.
Han var dock grymt bra :)
 
 
 
Denna är till dig Ida! :)
 
Peace Out!

Writing time!

Kategori: Allmänt

Better late than never I like to say, cause I can be pretty bad on doing some stuff sometimes. Like cleaning my room ( whats the point in cleaning it when its mine, no one is supposed to be in there, liksom (in lack of a better word) 
But the thing I'm talking about now is writing postcards, postcards that I bought almost 2 months ago. But finally are the written and in the mailbox today! Better late than never. So now everybody how is reading can guess hows the lucky one this time!
 
Something very funny is that the postcards are printed in Italy. So picture taken in the US then shipped to Italy to be printed and then sent back here again, so that I now can send them back to Europe! Its a wierd country that we are living in! Really wierd! But I like it!
 

The mystery at Greveholm!

Kategori: Allmänt

The worst thing about being in america is that you cant see all the swedish shows that you want to see. That is a bit annoying, eventough we have hundreds of channels here. But one good thing is that SVT has opened the christmas show, so that we can see that to over here.
And its a classic in a remake. Mysteriet på Greveholm! Its only been a 5 shows of it, and its not quite as good as the original, but its still good, and I think that it's only going to get better.
 
And my favourite character is the ghost Staffan, He is hilarious!
 
Peace Out!

Hard work!

Kategori: Allmänt

Nooot! 
Cant really say that, eventough it was probably one of the days that I worked the most during the day/ most intense. Pick the kids up, drive to karate, make the kids do homework, cook dinner and clean up the mess and try to entertain them. 
But I cant really say that the rest of the day was pretty exhausting. Cause all I did was to lay on the floor with my blanket around me and ate nutella sandwiches and watched cartoons. And when I didn't do that, I slept. Hard working boy here in the states!
 
But now its time for some fun, I'm about to head off towards Acton tonight to hang with some friends. 
Then its time for a new day tomorrow. With the first workout in nearly three weeks and its gonna feel so so good.
 
Peace Out!

ZzZzZzZzZzZzZzzzzz

Kategori: Allmänt

Get the hint maybe ?!
Well if you dont get it I'm super tired and that I'm so going to bed right now, because I'm hopefully going to the gym tomorrow and working out.
But now its bedtime for me atleast, so I can try to be a bit more energetic tomorrow.
T tired me out today tough when we almost powerwalked with the dog for an hour. But it was nice.
 
And can you believe that this could be the same dog ?

Preparation time!

Kategori: Allmänt

Like all the other days I have a lot of spare time. That gives me plenty of time to do a bunch of other fun stuff.
But instead I just sit infront of the tv och computer. But the thing I love the most about sitting by the computer is the wounderful world of youtube. Feels like everytime I'm in there I find a new favorite artist or something I like, and one thing that I've realised is that since I got to the states is that my love for covers are huge. I many times feel like that the coverbands are better than the originals. 
Up today is a band called "Anthem light" and could it be more suitable is that the first song I heard with them was this one and thats because I'm going to see the original artist on thursday!
and thats because I'm going to see the original artist on thursday!
Amazing!
Wich one do you think is the best ?
 
I maybe have to make this a once a week post. My favorite song/band/artist for the moment!
Thats a great idea I think!
 
Peace Out!

Cozy Sunday!

Kategori: Allmänt

Woke up this morning and my throat was killing me, feeling nauseous and super tired. So it was simply to cancell all the activities that I had planned for today. Sat in front of the tv a couple of hours and played wii before hm and the kids got home. 
Then it was time for some christmas decorations to come up. Pictures of that will come soon. Possibly next weekend when everything is up and going, and apparently its going to be a lot. Exciting!
Then we finished up the night by watching "the grinch" by Dr. Suess.
Now its time for bed and hopefully I will fell better tomorrow eventhough I'm starting to feel better now. Dont want to have this cold anymore. 
 
 
 
Peace Out!

Ces't la vie!

Kategori: Allmänt

Friday night. Got of work early. Only worked one and a half hour tonight. 
So now am I making myself ready to go to the Cheesecake factory for a swede gettogether. Funny funny!
We are going to be 12 or 13 swedes I think :) So its probably gonna get pretty loud in there haha :) But who care. 
You only live once!
 
Little bird up in the tree, Oh I wounder what you see?
 
Peace Out!