linsluslinus.blogg.se

2012 är året som mitt stora äventyr börjar. Jag skall åka till USA för att jobba som Au Pair i ett år, det skall bli grymt kul och spännande. Följ med mig på min resa som förhoppningsvis kommer att bli AWESOME! :)

All day out!

Kategori:

Precis kommit hem från en lång runda på stan. Och ingrt shoppande här inte. Jag, värdpappa, hans syster och hennes man gick från bar till bar och drack. De drack och jag tittade på och drack läsk. Men väldigt trevligt var det i alla fall. Vi var ute i åtta timmar hehe! :) Så nu väntar sängen snart för att förhoppningsvis få en strand dag imorgon.
Fick till och med en drink uppkallad efter mig. Aint life sweet sometimes.

Back in paradise!

Kategori: Allmänt

Då var vi hemma från underbart vackra Charleston! Idag var även första dagen som jag har kunnat röra mig själv utan att det har gjort ont pga solbrännan. Kvällen avslutades med att jag och vp lämna av ungarna hos farmor och farfar för att sedan åka till JB's för att käka middag! Underbar solnedgång och vi får se några delfiner som simmade omkring också innan det var skaldjursfest till middag. Åkte tillbaka till lägenheten för att sitta ute på terassen med en brasa tänd och njuta. Bilder kommer så småningom och imorgon så bär det av till Orlando för att gå på alligatorpark. Nu väntar sängen för en troligtvis lång dag imorgon också! :D
 

Florida Hälsar!

Kategori: Allmänt

Hallojsan!
 
Snart är andra dagen nere i Florida avklarad!
Lördagen bestod av att gå upp klockan sex för att åka ner till Newark flygplats, för att mellanlanda i Charlotte, North Carolina och sedan vidare till Daytona Beach, Florida. Där blev vi upphämtade av vmormor och vi åkte till New Smyrna Beach. Kvällen bestod av att jag och grabbarna + kusinen drog ner på stranden (kl7 på kvällen) och sedan i alla tre poolerna som tillhör byggnaden. Sen var det pizza och tårtdags ( min "födelsedag" ) och lite rödtjut blev det också ( tömde en halv flaska ).
Söndagen har bestått av en timmes morgonpromenad på stranden. Gå upp och fixa till sig lite och sedan gå ner på stranden igen. Bada i havet ett tag, kasta frisbee och sedan in i poolen en sväng. Sedan ligga på stranden någon timme för att sedan gå upp till lägenheten (som är rooftop om jag får tilläga) för att se att jag är en levande kräfta. Nu väntar det lite grillat och sen får vi se vad dagen har att erbjuda!
 

Solen skiner

Kategori: Allmänt

Sitter på bakterrassen med datorn i knäet. T är hos grannarna och S gör läxor. Solen skiner och livet leker.
Nästan 20 grader varmt ute idag/just nu och jag är oerhört glad. Skall vara varmare imorgon så skall försöka jobba lite på brännan då hade jag tänkt!
Sedan bär det av till New Smyrna Beach, Florida på lördag och sommaren kommer därför tidigt till mig iår.
 

Stars and Stripes!

Kategori: Allmänt

Det blev en ganska fartfylld söndag ändå!
Strax efter jag publicera förra inlägget så fick jag sms av Chrille ifall jag ville möta honom på Natick Mall! Så sagt och gjort, in i duschen sen in i bilen och bege sig till Natick. Tanken var att inte shoppa något utan att käka billig lunch bara. Dock så blev det inte fallet. Inne på urban outfitters så hitta vi ett par shorts. men vi gick ett varv först för att se vad vi hitta. Sen när vi kom tillbaka så pröva jag dem och de var helt underbara! Så de fick följa med mig hem helt enkelt. De hade inget val.
Sedan så begav vi oss till Lexington för att gå på Lcc möte med Emilia, äta froyo och mysa. 
Sedan så begav vi oss vidare till Burlington för att kolla på bio ( ja, jag vet, jag är mycket chockad över detta beslutet alltså) Evil Dead blev det vi såg. Den var inte så läskig som jag trodde utan bara mer äcklig. Sevärd helt klart.
Sedan bar det av hemmåt för att nu strax sluta ögonen och vila upp sig inför imorgon måndag, vilket innebär en ny jobbvecka!

Boston dags igen!

Kategori: Allmänt

Jag vet att det inte har blivit så många inlägg (snarare inga de senaste veckorna)
Men nu fick det bli dags igen. och nu skall jag försöka uppdatera lite mer frekvent.
 
Så denna veckan har jag varit på bio tre dagar.
Onsdags: G.I JOE- Väldigt bra, även fast jag inte har sett 1:an, men det verkar vara min grej här liksom. att inte se de första filmerna av serier haha :P
Torsdags: Springbreakers- Troligtvis en av de sämsta filmerna som någonsin har gjorts alltså! Så sjukt dålig. Så om ni har planer på att se den. Gör det inte!!!
Fredags: The Host- Den var väldigt bra, väldigt speciell men oerhört bra film faktiskt!
Lördagen bestod sedan av att möta upp två nya Elin i Boston, sen var det lite sightseeing där och vi strosa runt och begav oss till North End ( den italienska delen) och lunchade lite. Sen begav några sig hem för att jobba och vi som var kvar begav oss till Harvard för att checka in det. Första gången jag var vid de "kända" byggnaderna. Sedan så begav vi oss hem till Amanda för att käka lite middag!
Nu är det söndag och som det ser ut nu så chillar jag bara hela dagen, så länge inget annat kommer upp snart då förstås.