linsluslinus.blogg.se

2012 är året som mitt stora äventyr börjar. Jag skall åka till USA för att jobba som Au Pair i ett år, det skall bli grymt kul och spännande. Följ med mig på min resa som förhoppningsvis kommer att bli AWESOME! :)

Bakdags!

Kategori: Allmänt

Vi skall ju åka till Kanada imorgon och på något sätt så startades det en baktävling. Så det har jag spenderat morgonen med att göra. Baka.
Så nu får vi se hur resultatet blur, om det blir ätbart eller inte.
Den som lever får se.
Skall försöka ta en powernap snart också. För det var storm hela natten och det kändes som om huset skulle blåsa bort alltså så inte sovit jättebra inatt.
Något som är bra är att jag har en väldans träningsvärk sedan passet igår, kan typ inte skratta eller hosta eller något för det gör så ont i magen då. Så det är ju nice!

Dont believe me saying this!

Kategori: Allmänt

Kan väl inte riktigt fatta att detta kommer från min mun alltså.
Har väl aldrig riktigt varit ett fan av kebab.
Men nu precis innan läggdags så fick jag ett sådant sug efter en stor fet kebabtallrik med grymt mycket vitlökssås. Himla surt att det inte går att få tag på här borta alltså. De har allt annat, men ingen kebab haha.
Ungefär så vill jag att det skall se ut. Fast det skall dock vara mammas vitlökssås. Den kan man äta flera liter av. Nomnomnom!

Let the music play!

Kategori: Allmänt

Började dagen med ett pass på gymmet och vidare till badet.
Avslutade arbetsdagen med att åka och kolla på S när han hade skolkonsert!
Nu avslutar jag kvällen med att kolla på "Step up 2 the streets"
Imorgonbitti väntar gymmet på mig igen. Så sängen kallar direkt efter filmen! :D

Helgen baklänges! Lördag!

Kategori: Allmänt

Lördagen spenderades först i skolan där vi lyckades ta "studenten" och då fick vi ett såhär fint diplom och Ebba blev väldigt glad när hon fick det, så glad så att hon börja gråta faktiskt! Kolla bara på henne.
 
Sen drog jag inte till Boston för att möta upp Rodrigo, det blev dock att jag möte upp Christoffer istället för att vi sedan åkte ner mot Rodrigo för att vänta på tågstationen i en timme på att han skulle komma och hämta oss. ( Det var lite kallt efter ett tag haha!
När han kom så drog vi till Rock Spot Climbing för att klättra lite, det var väldigt roligt men ack så jobbigt och telefonväggen var iprincip omöjlig att klara. Det var knappt så att instruktören klarade av det. Så nästa gång jag åker dit så skall jag börja med den väggen, för jag ska klara den. Sen var det att sätta sig på tåget igen för att ta sig hemmåt, blev dock ett litet stopp i Boston för att käka lite mat då båda två var väldigt hungriga. Och då mena jag väldigt hungriga.
Sen blev det att sova lite.
 

 
 

Helgen baklänges! Söndag!

Kategori: Allmänt

Denna gången så blir helgen baklänges. Börjar med söndag!
Söndagen börjades med brunch (för vanlighetens skull) fast dock på ett nytt ställe i Wellesley. Där jag tog pannkakor, som såg väldigt goda ut men som bara smaka mjöl och bakpulver, väldigt väldigt besviken blev jag, inte ens att sirapen kunde rädda dem. 
Sen bar det av till Natick för att strosa lite med Emelie, Sanda, Louise och Fanny.
Sen körde jag hem för att spendera lite tid med familjen, var länge sedan sist allihopa av oss åt middag tillsammans bara vi. Så det blev spicy chicken wings med cinnamonsugar sweetpotatos. Väldigt gott och väldigt starkt haha!
Sen blev det en tidig kväll för mig.
 

Back at the gym, and here to stay!

Kategori: Allmänt

Gud vad skönt det är att få trycka på ordentligt på gymmet alltså.
Från en mer eller mindre två månaders frånvaro pga skada och sjukdom så har jag nu äntligen tagit tag i mig och bestämt mig för att köra på igen. Så det fick blev en liten mjukstart med armar och lite bröst inne på gymmet innan jag fortsatte in på badet för att köra en timme där och vi fortsatte att trycka på armarna där också. Så nu är man lagom mör, men ser fram emot passet imorgon också. Nu jäklar skall här köras alltså!
 

Måndag imorgon!

Kategori: Allmänt

Precis som alla andra helger så har denna gått sjukt snabbt. Och jag är sjukt trött så det får bli längre uppdateringar imorgon när jag har fått sova lite. Vilket jag skall göra typ om tio minuter.
Så vi hörs imorgon!

Panik!!

Kategori: Allmänt

Paniken som uppstår när man får ett sms från sin vm där hon frågar om jag inte skicka in T läxa. För två veckor sen! Går in på datorn för att hitta det, men då har det försvunnit. Så i all hast skriver vi ihopa ett nytt ( han säger och jag skriver ) Skickar till vm, funkar inte, skickar en gång till och då kommer inte allt med. Skickar en tredje gång och då är inte allt rätt. Så nu skall vi se om det funkar en fjärde gång. Cross my heart and hope to die!
 
Puhhh

Step Up!

Kategori: Allmänt

Finns många anledningar till att göra det. 
Fast denna anledning är till att varva ner.
För ikväll så avslutar jag dagen med att kolla på Step up.
 
Sen har vi en ny dag imorgon då det skall skypas med mammi och tränas lite också! :D
 

Back to normal!

Kategori: Allmänt

Med bilen tillbaka (fredags) och båda ungarna tillbaka i skolan så har jag huset för mig själv igen hela dagen. Hur firar jag det ? Jo med att vara borta hela dagen. Jippy!
Var hos en kompis på födelsedagsfrukost (kakor och choklad) sen bar det av mot gymmet för att simma en sväng och sen hem för att börja jobba. Eller det ända jag behövde göra var att hämta T för att min vm körde hem tidigt från jobbet för hon var sjuk. Jag skall ju inte säga att jag klagar på mitt liv just nu, förutom att jag måste tanka bilen väldigt väldigt snart, typ imorgon så fort jag har släpt av T i skolan för lampan har börjat lysa. Inte bra det. 
 

God is screwing with me!

Kategori: Allmänt

Tror nog att gud håller på att jävlas med mig alltså. Detta är tredje gången i januari som jag har haft vårkänslor och snön har smält bort, bara för att det skall bli kallt och börja snöa igen. Ni kan ju gissa vad som har hänt liksom. Jo igår var det 12-13 grader varmt. Idag är det 6-8 minus och nu på kvällen så snöar det. Har kommit någon centimeter med snö och det skall snöa hela natten. Blir kul att vakna imorgon och se om det är ytterligare en snowday för killarna.
Nu kallar sängen för jag tror jag håller på att bli sjuk, alla utom S här hemma är förkylda och jävliga. Så skall bli spännande att se.
Sov Gott allihopa!

A day off!

Kategori: Allmänt

Detta har blivit en riktig långweekend. Varit ledig fredag till måndag( alltså ledig idag med) 
Ville först göra massa saker idag, fast vill dock spara pengar så det blev att stanna hemma och mysa med familjen, även fast alla är lite halvkrassliga och så, men bara ta det lugnt och chilla. Kanske hittar på något ikväll, vem vet?! Skall försöka ta mig till gymmet någongång under dagen också hade jag tänkt! Får se hur det går med det! :D
 
Peace Out!

Söndag!

Kategori: Allmänt

MAT- Jag älskar mat och att vara aupair gör inte beroendet mycket bättre då det mesta vi gör är att äta. Fast jag klagar ju inte direkt. Så denna söndagen bjöd på brunch på Johnnys med Emilia och Christoffer. Älskar det stället och man får så mycket mat att man inte riktigt vet vart man skall börja någonstans. 
Sen drog vi upp till Burlington Mall för att testa något nytt. Gick där ett tag innan vi körde runt till andra affärer för att fördriva tiden lite ( eller mest för att fördriva tiden tills det att bion börja ) Så sen bar det av mot bion för att se på bio igen. Två gånger denna helgen. Love it, det jag inte gillar med bion här är att tillbehören till filmen är lika dyra som filmen själv. Vi såg MAMA, som jag skrev i ett tidigare inlägg så är det en av de läskigaste filmerna jag någonsin sett och de andra två filurerna tyckte det också.
 
Sen blev det att köra hem för att få sig lite skönhets sömn.
 
 
Peace Out! <3

Lördag!

Kategori: Allmänt

Skola igen. Tänkte gå upp tidigt för att gå i skolan igen. Var uppe i god tid och tänkte att jag behöver inte stressa. Dock så tog det mig 15 minuter att bara komma ut ur rummet. Sen så skulle jag vara snäll och diska disken ( väldigt dumt av mig) sen hade jag bara 15 minuter att duscha, fixa mig, packa och åka. Kan ju bara säga att det inte gick så väldigt bra direkt!
 
Sen efter skolan så körde jag ebba till stationen och sen till Natick för att möta upp Emilia och Karolina. Gjorde några ärende till Karolina som skall lämna oss på måndag :( Mycket tråkigt men roligt för henne. Sen blev det lite froyo innan vi rusa till bion för att se på Parental Gudience. ( Väldigt bra film alltså!!) Sen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra så vi satt på en parkeringsplats i typ 40 minuter och bara prata innan vi drog hem till Christoffer för att spendera kvällen där. Väldigt trevligt. ( Hans hus är sjuuukt stort och hans hund är grymt söt)
Sen köra hem mitt i natten för att få lite sömn.
 
 
Peace Out!

MAMA!

Kategori: Allmänt

Jag brukar vanligtvis älska skräckisar och inte tycka de är så himla läskiga eller realistiska.
Denna filmen var inte realistisk för 5 öre, men ändå så är det nog en av de absolut läskigaste filmerna jag någonsin har sett i mitt liv. Så om ni har chans att se den så är det ett absolut måste att göra det.

Sjukt läskig film alltså. Herre min skapare!

Peace Out!

ps. Får se om det blir några mardrömmar nu inatt eller inte!

Älskar livet

Kategori: Allmänt

Att vakna en timme innaN klockan ringer en lördag när man redan behöver gå upp tidigt är ju bara underbart! Försöka somna om nu!

Peace Out

Everything is gonna be alright in the end!

Kategori: Allmänt

Allting kommer bli bra till slut, du skall se att allting ordnar sig. Allting kommer bli bra till slut om du bara låter allting va'.

Vad jag trodde skulle bli en ganska tråkig fredag, slutade ändå helt okej. Fixa lite sysslor under dagen, tvätta, diska osv. En liten power nap hann man med också, samt ett litet träningspass. Inte så långt, men bättre än inget. Sen kom min vp för att han skulle ta barnen efter skolan idag. Och då hade han ju med sig med min kära bil. Var bara ifrån varandra i cirka 24 timmar. Men gud som jag sakna den. Sen blev det än väldigt lugn kväll framför brasan med familjen och värdfarmor och värdfarfar ( som är störtsköna btw) Och nu har jag någonstans att bo när jag åker ner till Florida! Score!!

Nu kallar sängen för imorgon är det lördag och dags för skola. Bara två helger kvar. (av tre, men ändå! )

Sov så gott allihopa.

Peace Out!

I've got my car back!

Kategori: Allmänt

Hallelujah! Prisa GuD.
Min kära ögonsten är tillbaka. Vilket betyder att jag kan ta mig någonstans nu :D

Hurra hurra, vad jag blev lycklig idag!

Peace Out!

Kalasdags och ingen bil :(

Kategori: Allmänt

Det är min vm födelsedag idag så fick köpa en present till henne. I brist på tid och inspiration och fantasi så blev det ett presentkort. Det får duga helt enkelt. Var fantasifull till julen. Kan inte vara det alltid liksom!
Så ikväll så blir det sushi och tårta och paketutdelning.
Sen får vi se vad som händer efter det.
 
Och min bil är nu inne på lagning, vilket innebär att jag är typ helt hjälplös här borta. Då jag inte har något tåg särskilt nära mig eller något sånt. Så nu skall vi se hur jag klarar av att hantera de kommande dagarna utan bil. Min kära ögonsten. Dock positivt så är den ju inne på lagning så slipper oroa mig för att den skall gå sönder eller något. (förhoppningsvis säger jag nu och knackar i trä!) Så förmodligtvis blir det att spendera natten hos någon imorgon och eventuellt lördag också och sen ringa och be min vp komma och hämta mig. Fast viktigast är imorgon. Så jag inte missar min klass för då måste jag ta om den. För det vill jag inte. Speciellt inte nu när jag kommit in på resan.
 
Tänk så kul man kan ha när man är uttråkad!
 
Peace Out!

Lycklig!

Kategori: Allmänt

Efter att ha gått och nervöst väntat på att få veta om jag kan följa med till Quebec City eller inte så fick jag precis ett mail där det stod att jag had en plats på bussen. Så himla grymt alltså.
Så nu är det bara att spara lite pengar, för i Kanada så behöver man bara vara 19 för att gå ut och parta, så det lär bli fullt ös medvetslös där alltså! :D
 
Och andra mindre roliga saker är att bilen håller på att paja, så måste ringa vp och berätta om det, för utan bil kommer jag ingenstans!
 
Tänk om man kunde vara såhär brun igen, det vore livet. Så sommaren. Du får gärna komma nu!
 
Peace out!

Perfect, Pitch Perfect!

Kategori: Allmänt

Den filmen alltså!
Man kan inte få för mycket av den. Helt underbar film.
Och att de spelar ett gäng svenska låtar i den är helt fantastiskt också!
Så nu ser jag den för typ 3 gången på en vecka eller något. 
 
Och min favoritperson i filmen är lätt "fat Amy"- Vilken tjej alltså!
 
Så om ni inte har sett den så är det verkligen ett måste att se. No doubt!
 
Peace Out!

Ett glas rött tack!

Kategori: Allmänt

Antingen så har jag blivit väldigt svag mot alkohol eller så tåler jag inte vin. Drack ett halvt glas rött till maten ikväll och fick en väldans huvudvärk. Kanske är ett tecken på att man skall lägga av med alkoholen. Vad tror ni ?

Peace Out!

Time to be social- No more hiding out!

Kategori: Allmänt

Killarna har varit hemma hela dagen, eller hos grannen hela dagen då skolan var inställd pågrund av snön. Kom typ 1.5dm och de ställer in skolan. Skumt alltså! Fick dock lite sovmorgon på köpet. Dock endast till T kom in och hoppa i sängen.
 
Sen fick man visa skottartagen och skotta uppfarten (med snöslunga dock hehe) 
Fixa och göra lite fint här hemma för ikväll så kommer min vpföräldrar hit på besök från Florida. Så det skall bli spännande att se vad de är för typer. Vilket också innebär att man får spendera kvällen med familjen och inte med datorn. Men jag skall nog överleva tror jag. Eller vad tror ni?!
 
 
Peace Out!

Winter is back again!

Kategori: Allmänt

Fick höra igår av min vp att det skulle snöa idag, så han lärde mig att använda snöslungan. I söndags 15 plus grader och idag minus och snö. Detta vädret är värre än det skånska vädret liksom.
Men nu är snön här igen och skidbacken är påfylld med snö, så det är lite roligare för killarna också. Och hunden och för mig, för jag behöver inte torka av hundens tassar varenda gång hon springer ut och in.
Håller dock tummarna för att det inte kommer så mycket mer snö, innebär mer skottning för mig :(
 
Peace Out!

Lyxtårtan!

Kategori: Allmänt

Detta blir ett litet hjälpinlägg till min super härliga moster och hennes företag Lyxtårtan.
Hon bakar fantastiska tårtor i alla storlekar och former. Ni säger vad ni vill ha och hon fixar det. 
Det bästa är att allt på tårtorna är ätbart.
Här kommer några smakprov på vad hon har gjort!
 
 
Här kommer även facebooklänken för hennes sida där.
 
https://www.facebook.com/Lyxtartan
 
Peace Out!

This was so for me!

Kategori: Allmänt

Håll på att dö lite när jag såg denna bilden.
Den var så gjord pågrund av mig liksom. De satt och tänkte på mig och kom på detta. Helt galet alltså!
Hehe!
 
 
Peace Out!

Herre min skapare!

Kategori: Allmänt

Jag har kommit på att jag är världens crybaby och jag håller typ på att dö när jag ser på tv serier. Sitter just nu och ser på säsong 3 av Glee och jag håller typ på att dö lite lätt. Klarar inte av att se allt pinsamt, eller sorgset eller rörande. Antingen så gömmer jag mig bakom kudden i pinsamhetspanik eller brister ut i tårar. Men jag kan ju inte sluta se på alla serier, så jag får ju bara skylla mig sjäv. 
 
Men nu så måste jag åter igen fokusera på mitt Glee!
 
Peace Out!

Våren är på besök :D

Kategori: Allmänt

Härligare dag får man leta efter. 15 grader och strålande sol. Dock med vetskapen om att om några dagar så kommer set att vara 10 minusgrader istället. Hoppas dock inte att minusgraderna är här för att stanna, för jag vill gärna ha värme och sol och lite vitamin D. :D
 

Tacos tacos och lite mera tacos!

Kategori: Allmänt

Fredagskvällen avslutades med lite tacomys och filmkväll hos Fanny och co. Plus en liten övernattning där.
Upp tidigt lördag ( eller 8, fast det är tidigt tycker jag haha) Smyga ut ur huset för att inte väcka någon för att sedan sätta sig i bilen och köra till Wellesley för att gå min första dag på college. Inte det jobbigaste man har gjort i sitt liv får man väl säga, snarare en av de väldigt enkla grejorna faktiskt. Sen bar det av hem till Ebba för att chilla lite där innan det var dags att dra sig hem till Erika för lite mera tacomys och filmmys. Sen hem till ebba igen för att spendera natten där. Sen starta vi söndagen med en brunch som hette duga på Johnnys. Ett nytt favvo hak. Sen hem till Louise för lite häng innan vi drog oss hem till Erika igen för lite häng där och hjälpa henne packa då hon åker på sin resemånad på onsdag :( Tråkigt men har man varit här i nästan 2 år så vill man nog tillbaka till Sverige igen. Sen drog vi hem till Evelina för att se skräckfilm där hemma. Sen bar det av hemmåt för att få sig lite sömn i sin egna säng som säkert saknat mig efter två dagars ensamhet.
 
 
Peace Out!

Fredag kväll och hela världen är min!

Kategori: Allmänt

Precis kommit kom hem från killarnas snowboarding lektioner. 
Så nu bär det strax av till Fanny för lite myskväll med Louise och Therese, eller den typiska tacofredagskvällen.
Sen så väntar min första dag på college imorgon. Även fast det inte är så väldigt svårt vad jag har hört, fast det får jag väl vänta och se för mig själv imorgon.
 
Nu bär det av mot Lincoln och lite mys. Ha det bäst.
 
Peace Out!

Darin och Miss Li=Hallelujah

Kategori: Allmänt

Eftersom tv4 inte ville göra "Så mycket bättre" öppet i utlandet så har jag fått nöja mig med att låtarna därifrån har kommit på Spotify.
 
Och mina favoritlåtar just nu är just precis från "Så mycket bättre"
 
Det är Darin med 
och
 
och så har vi underbara Miss Li med Magnus Ugglas gamla dänga. 
 
Underbart och irriterande på samma gång. Fast nu är det över ändå så inte mycket att reta upp sig över liksom.
Snart läggdags! 
 
Peace Out!
 
 

Spotifydags!

Kategori: Allmänt

När jag har hittat en bra låt på spotify så har jag bara stjärmärkt den, vilket nu har resulterat i att jag har 517 låtar där, Alla med olika genrer och stilar, så nu har projektet att organisera dem börjat. Får se hur länge jag orkar göra det, 5 minuter skulle jag tro hehe. Förhoppningsvis lite längre.

In i dimman som man brukar säga, eller in i datorn.

Peace Out!

Canada, here I come!

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen bokat min resa till Kanada som jag måste ta för att få mina 3 credits.
Så det skall bli så sjukt himla nice alltså. 1-3 Februari så är jag där. Se upp säger jag bara. Svenskarna invaderar.
 
Peace Out!

Solen skiner och inga sura miner.

Kategori: Allmänt

Vakna 01:45 av att det känns som fönsterna skall blåsa in i rummet. Vi hade alltså en liten ministorm inatt. När jag sen vakna av klockan 7:22 så var det helt vindstilla, inte en gren som rörde sig.

Detta är typ 7 dagen i rad som solen skiner och himlen är klarblå, och värmen börjar komma lite nu också. Det betyder dock att snön försvinner, vilket inte gör mig så mycket, hoppas bara att snön i skidbacken är kvar så att ungarna kan ta sina snowboarding lektioner.

Nu är det dock dags för en promenad med Ana i det fina vädret.

t

Peace Out!

Bacon!

Kategori: Allmänt

Ebba- Jag tror du har influerat mig lite här alltså. Visst jag gilla bacon innan jag kom hit, men nu så lyckas jag få bacon i den mesta maten jag beställer (on purpose och omedvetet så väljer hjärnan baconrätterna) och det är ju för himla gott liksom så jag klagar ju inte.
 
Så dagen idag avslutades med att vi hade boys night out. Eller ja. Alla killarna i familjen åkte till 99 restaurants och käka middag och då tog jag en grymt god kycklingsallad med feta, tomater och bacon. Härligt härligt.
Det är ett beroende som kommer bli grymt jobbigt att bli av med när jag kommer tillbaka till Sverige, alla de här restaurang besöken som man har som aupair. Fast det är inte ett bekymmer just nu, det tar vi sen när jag kommer tillbaka.
 
Nu är det dags för läsdax (försöker att byta ut böckerna mot pokemontittandet ett tag nu) lite bättre för hjärnan och för mig. Plus att boken jag läser börjar bli riktigt spännande just nu. 
 
Peace Out!
 
 

Just do it!

Kategori: Allmänt

Det enda nyårslöftet jag skall jobba på i år är följande:
 
När någon ber mig göra något, eller om jag bestämmer mig för att göra något själv så skall det göras direkt.
För jag är något av en mästare på att skjuta upp på saker, lite för bra på det faktiskt, så det är det enda som jag skall försöka ändra på. För jag kan säga att jag skall göra en sak, sen två månader gör jag det, vilket inte riktigt funkar alltid.
Så jag sa att Beach 2013 "här kommer jag" Inledde det med att ta en timmes powerwalk med hunden. Väldigt skönt för det är lagom kallt/varmt ute så det känns bra.
 
Nu väntar det lite lunch och sen är det dags att jobba några timmar ikväll. 
 
 
Peace Out!

2013=Awesome

Kategori: Allmänt

Jag får väl skriva som alla andra har gjort!
2012 var ett grymt grymt år!
Lyckades ta körkort den 7juni. Den 8juni så var det dags att ta studenten. Helt oförglömligt- även fast vädret kunde varit bättre ( men man kan inte få allt)
En underbar sommar som avslutades med pappa och nettes bröllop. För att lite drygt en vecka senare sätta mig på ett plan till USA. Helt galet.
 
Nu är det ett nytt år. 2013!
Detta året skall bli det bästa i mitt liv. 
Förhoppningsvis med en SHM konsert i NY i mars. Skall även hoppa fallskärm, uppleva USA och massa annat.
Så detta året kan inte bli annat än bra!
Och komma igång med träningen igen. 
Har sagt det många år, men beach 2013 here I come!
 
 
Peace Out!

Granatligan!

Kategori: Allmänt

Sitter här i min ensamhet en tisdagskväll och får väl inse en sak.
Även fast jag har försökt förtränga och inte försöka tänka på alla där hemma så får jag väl sakta men säkert erkänna att jag saknar er gänget.
Även fast alla nya vänner jag har här så har jag haft er i tre underbara år som jag inte vill byta ut mot något annat. 
Så jag hoppas verkligen att ni alla kommer finnas kvar när jag kommer tillbaka!
Får köra ett Julia "citat" här. "Jag vill bara att ni skall veta att jag älskar er" hur knäppa och galna ni än kan vara ibland så är ni så sjukt himla underbara!
 
 
Peace Out!
 
 

7 månader!

Kategori: Allmänt

Kan inte riktigt fatta att det är 7 månader sedan jag tog studenten.
Det är helt ofattbart att det har gått så långt tid, fast det känns som det var förra veckan. Helt galet alltså!
Och helt osannolikt att jag sitter här borta i USA just nu. Galet är det rätta ordet alltså!
 
Peace Out!
 
 

Police encounter!

Kategori: Allmänt

Sa ju att det skulle bli ett kort inlägg kring New York, fast detta förtjänar ett eget inlägg haha!
Bussturen påväg hem från New York pratar jag om.
 
Efter lite om och men så hitta vi hållplatsen där bussen skulle gå ifrån, och vi lyckas hitta Boston skylten också, så vi ställer oss i kö. Dock i början av kön, så det var bara att fortsätta gå 50 meter innan vi hittar slutet. Lite panik fick man då, för inte en chans att alla skulle få plats på en buss. Dock så skulle hälften med bussen 10 minuter innan oss. Den bussen kör och vi väntar på vår buss som är 20 minuter sen. Vi går på och jag är inte ens säker på om alla lyckas komma på denna bussen också, så mycket folk var där.
Åker cirka två timmar innan bussen stannar av okänd anledning. Busschauffören säger ingenting och efter 15 min går killen brevid mig fram och frågar och då hade han lyckats köra in i en bil, inget allvarligt men ändå, och att vi vänta på polisen. 10 minuter senare så kommer polisen för att ta allas namn och uppgifter så det var bara att langa upp körkortet och ytterligare 35 minuter senare så kunde vi äntligen starta bussen och köra igen.
Ytterligare två timmar innan vi kom till Boston och sen hade jag två timmar till innan jag var hemma i sängen.
 
Så nu kan man pricka av en sak på listan, min första encounter med den amerikanska polisen. Hoppas att det inte blir några fler haha :P Tror dock minst en gång till för att T och S kusin på min vp sida är polis och jag lär nog träffa honom när jag skall hälsa på hans släkt i Florida.
 
Peace Out!

New York Weekend!

Kategori: Allmänt

Blir ett kort inlägg med mycket bilder kring New York vistelsen i helgen.
Mycket promenerande och sightseeing. Övre Manhattan på lördagen och nedre manhattan med en snabbvisit på Staten Island.
Allt som allt så var det en mycket trevlig helg med Florian och Angelika, och jag lär nog snart åka dit igen skulle jag kunna tänka mig :-)
 
Och bered er på bildshock :D
 
En godis älskares paradis. M&M's butik.
 
Peace Out!

5 Januari!

Kategori: Allmänt

Sitter i bussen påväg ner till New York!
Och det börjar bra, vi skulle bli upphämtade kl 5, så vi var färdiga att åkanär det visa sig att det inte var förrän 5.30 för att sedan åka till South Station där bussen skulle gå 7. Fast vi är där 5.50 så bara att vänta. Sen paniken när vår avgång ej är på skärmarna förrän 6:30. Nu är vi på bussen och om fyra timmar är vi i the Big Apple! Awesome! :)

Peace Out

Ops I did it again!

Kategori: Allmänt

Håller på att packa väskorna för att dra till New York imorgon. Det blir bara en liten kort visit där, bussen går imorgon klockan 7 och vi kommer hem någongång på söndag kväll. Så det blir lite upptäckande och andra trevligheter med Florian och Angelica (två tyskar). 
Fast idag så väntar det snowboarding lektioner för både T och S, skall bli spännande att se hur det går för dem då det är första gången båda två står på en snowboard. 
Sen efter det så bär det av hem till Florian för att spendera natten där, för annars måste jag åka typ klockan 4 från mig imorgonbitti, vilket jag inte är jätte intresserad av. Så nu är det dags för lite lunch innan det är dags att börja jobba igen.
 
Såhär ser jag ut när jag närmar mig vodka. Därför jag inte rör den haha!
 
Peace Out!

Chilldag!

Kategori: Allmänt

Idag blev en riktigt chilldag!
Körde T till skolan imorse och sen blev det lite pokemon innan det var dags att skypa med mamma och farmor.
Sen dags att hämta T och när jag kommer hem möts jag av att S står och gråter med handen under vattnet. Då hade Ana lyckas bita honom i fingret när hon lekte med en boll, så det var bara att ringa till vm så att hon fick komma hem, vilket även innebar att min jobbdag var slut. Så nu sitter jag och kollar lite pokemon :D
 
Peace Out!

Nyår i bilder!

Kategori: Allmänt

Här kommer ett gäng bilder från nyår.
Alla är snodda från gänget från festen då jag tyckte att 6 kameror var tillräckligt!
 
Peace Out!
 

Back to normal!

Kategori: Allmänt

Även fast det är skönt att vara ledig så är det skönt att komma tillbaka till vardagen och vad det innebär. 
Har haft mitt första breakdown och hemlängtan och det fick jag mitt i kaoset på nyår. Efter att ha skypat med mamma och kusinerna så sitter Liza-beth och kramar och pussar skärmen och i efterhand så blev det lite för mycket tror jag nog. Plus att man hade skypat med farmor och farfar och pratat med pappa också så blev det lite för mycket.
Plus en incident under festen som jag får skiten för eftersom jag bor här. 
Måste säga att jag vet inte vad jag skulle göra utan mina fina vänner och mamma och farmor. 
 
Nu så är det dock ett nytt år och dagen igår räknas till förra året, för detta skall bli det bästa i mitt liv.
och min 2012 sammanfattning kommer imorgon.
Ni kan inte få allt idag ju :P
 
Säger bara YOLO till detta året alltså
 
Peace Out!
 

Nyårsafton!

Kategori: Allmänt

Denna vanligtvis crazy dag blev crazy i år med. Inte bara för att jag är i USA utan för att jag fira den med några väldigt underbara människor. Crazy men underbara.
Jobba lite på morgonen till cirka 2 innan huset blev tomt och jag börja fixa mig och fixa huset så jag vi kunde festa järnet då vi skulle vara hemma hos mig. Ett härligt gäng blev vi, 11 aupairer och en pojkvän haha! Jag, fanny, louise, therese, sabina, karolina, erika, ebba, emilia, emelie, christoffer och emelies pojkvän anton.
Galen kväll blev detta som man kommer att minnas länge efter med massa olika incidenter och trevligheter.
Innan tolvslaget så såg vi bollen falla neråt i Nyc innan alla sprang ut med 15 sekunder kvar och räkna ner själva. Sen lyckades vi se lite fyrverkerier och sjunga nationalsången (den svenska alltså ) Innan festen fortsatte och vi avslutade med en twisted skräckfilm och sen var det dags för att sova.
Tackar alla medverkande för en galen kväll som får göras om igen ( dock inte i mitt hus haha ).
 
Bilder kommer i ett separat inlägg då jag måste sno dem från alla andras bloggar först haha. Här kommer dock en teaser.
Kan ju säga att det inte såg såhär fint ut efter festen haha!
 
Peace Out!
 
 
 

Preparation time!

Kategori: Allmänt

Idag bestod dagen av att vi (jag, louise, erika och fanny ) körde runt i hela newton för att fixa mat och sprit till Nyårsfesten. Sen åkte vi hem till Erika för att käka lite gyllene fåglen och färgade hennes hår innan jag och fanny bestämde oss för att vi behövde åka hem då vi inte hade varit hemma på 2 nätter. Vilket är ganska vanligt för mig då jag bor så off som jag gör, men ändå!
 
 

Snöstorm

Kategori: Allmänt

Vakna runt lunch innan vi begav oss hem till Louise en sväng. Hängde där ett tag innan vi drog oss emot Natick och jag fick agera lite chaufför och åka hämta Emelie och Anton. Sen tillbaka mot Natick igen, sprang runder där lite innan det var louise och fannys tur att agera chaufför men då var det "amerikansk snöstorm" aka en riktigt snöig dag hemma i Sverige! Eller skånsk snöstorm kan man också kalla det, vägarna var iaf väldigt dåliga så de bestämde sig för att åka hem till Louise istället och mysa där hemma. Resten av gänget, jag, ebba, emilia, sandra, emelie och anton fortsatte till kinahaket vi skulle äta på. Det kallas för Hibachi och de lagar maten på en stor spis framför dig. Grymt god mat alltså. Sen var det dags att bege sig hem till Louise då min värdmamma beordra mig att inte köra hem då det var ännu värre hemma hos oss. Så släppte av Emelie och Anton igen och körde hem till Louise där jag joina deras myskväll. 
 
Rolig fakta. Skulle flytta bilarna till uppfarten och då hitta jag inte nycklarna. Det visade sig att de var i bilen och som tur var så var bilen fortfarande upplåst! Kunde blivit jobbigt annars!
 
 
Peace Out!

Partytime!

Kategori: Allmänt

Efter jobbat hela dagen då ungarna fortfarande är lediga och Bill är i Florida så var det dags att göra sig iordning för att gå på fest, eller ja så mycket fest var det egentligen inte. Vi skulle vara hemma hos en tysk som heter Julian. men när jag kom dit så var han inte hemma så jag fick lov att gå in och vänta så länge så efter 1 timmes väntan kom han hem och sen ytterligare lite väntan på att Fanny och Louise skulle komma. Vi tog oss den äckligaste JD-Cola drinken någonsin och den var så illa att vi var tvunga att shotta den. Sen så dök Ebba och Sandra upp också och vi körde ett kortspel, skratta och hade det väldigt trevligt innan småtimmarna kom och vi starta en skräckis (saw 1) och jag lyckades blir ganska lullig så jag somna under halva filmen typ, för att vakna och gå och lägga mig i sängen.
 
snygga brudar här liksom!
Glada gänget!
 
Peace Out!

Fest, snöstorm, ofrivillig sightseeing och nyår! En del i taget!

Kategori: Allmänt

Kör en snabb update om helgen och det nya året som nu har kommit! När man inte är hemma så blir det jobbigt med bloggandet. Så nu kör vi en uppdatering när jag har återhämtat mig och alltihopa!
 
Så på med läsglasögnonen så kör vi!