linsluslinus.blogg.se

2012 är året som mitt stora äventyr börjar. Jag skall åka till USA för att jobba som Au Pair i ett år, det skall bli grymt kul och spännande. Följ med mig på min resa som förhoppningsvis kommer att bli AWESOME! :)

Roadtrip Day 2!

Kategori: Allmänt

Andra dagen, upp tidigt, runt 5.30-6.00 var alla vaknar och vid lite över 7 så var bilen i rullning. Från Lake Havasu --> Grand Canyon som var nästa stopp. Några depåstopp på vägen, både bilar och människor som behövde fyllas upp. Några timmar senare så var vi framme vid campingen/ skogen där vi skulle bo. Utedass och en liten kran var det som gällde där alltså. Men det går ingen nöd på oss inte. Upp med tälten, stuva in grejorna och stuva in människorna i bilen igen. Mot Canyonen nu! Jäklar, det finns alltså inte ord till att beskriva hur mäktigt detta är. Eller jo det finns det, men du kan hålla på i evigheter alltså. Jäklar vilken upplevelse det var. Jag och Chrille ville hika ner en bit i Ravinen, så vi begav oss bort mot en stig som ledde ner till Colorado River som finns längst nere i Ravinen. Vi blev dock tillsagda att det tar dubbelt så långt tid att gå upp som det tar att gå ner. Så vi gick ner till OH AH POINT, tog oss cirka 20 minuter att gå ner dit, vi var där nere i 20 minuter och bestämde oss sedan för att gå upp. 20 minuter senare var vi uppe igen. På något sätt så powerwalka vi typ upp för backen, var ju allmänt trött efter det alltså. Sen gick vi tillbaka till huvudpunkten (45 min) för att sedan ta bussen till där vi skulle samlas för att kolla på solnedgången. Väldigt vackert, men tyvärr så var molnen där och förstörde lite för oss. 
Tillbaka till lägret för att sedan leka diverse lekar ( ja, alkohol var inblandat) innan kvällen kom till sitt slut och vi alla somna i tälten.
 
 
Hela svensk gänger samlat. Att man kan komma någon så nära på så kort tid är helt fantastiskt alltså! Helt fantastiskt!
 
Svårt att välja vilka bilder som får komma upp, hade helst velat lägga upp alla, men nästan 1500 bilder känns lite mycket alltså!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: