linsluslinus.blogg.se

2012 är året som mitt stora äventyr börjar. Jag skall åka till USA för att jobba som Au Pair i ett år, det skall bli grymt kul och spännande. Följ med mig på min resa som förhoppningsvis kommer att bli AWESOME! :)

Roadtrip Day 4!

Kategori: Allmänt

Enda dagen då vi fick sova ut, somna dock inte förrän vid 4, men vakna dock vid 12. Förståeligt! Fixar till oss lite innan vi drar ut på strippen en runda. Kolla in alla kasinosen, eller de flesta i alla fall. Chrille och Sabina fick passa på att pröva och gambla lite, medan jag och tessan helt enkelt fick låta bli :( inte lätt att vara liten ibland!
Sedan så hade vi planerat att vi ville se någon show. Vilken show det sedan blev istället då!
Thunder from Down Under var det vi såg!
Känsliga tittare varnas! 
Bästa bilden jag fick till. Det var nämligen förbjudet att ta bilder under showen, breaking the law, breaking the law!
 
Efter det så kollade vi på en till show, den berömda piratshowen på Treasure Island. Efter det så hade vi bokat ytterligare en partylimo, denna gick det dock inte att stå upp i, fast vi bjöd med några killar som gick förbi när den kom och gjorde kvällen väldigt rolig ändå. Festa lite till efteråt och sedan så lyckades vi/jag få lite gratis dricka av dem innan de följde med oss till vårt hotell för att bada i poolen. Runt 5.30 snåret så begav de sig hemmåt och cirka en timme senare så somnade man. Ack ack ack, vad Vegas kan bjuda på alltså. Minnen för livet, och kompisar i Luxemborg som man skall åka och hälsa på nu!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: