linsluslinus.blogg.se

2012 är året som mitt stora äventyr börjar. Jag skall åka till USA för att jobba som Au Pair i ett år, det skall bli grymt kul och spännande. Följ med mig på min resa som förhoppningsvis kommer att bli AWESOME! :)

Roadtrip Day 3!

Kategori: Allmänt

Tidig morgon idag igen. Men inte klagar vi, eller jo det gör vi förresten, inte jag dock. Jag tror att jag går och tar allas energi under natten, för jag har hur mycket energi som helst alltså. Den tar liksom inte slut.
Vi lämnar Grand Canyon bakom oss och kör mot Seligman, staden där Route 66 började, och detta är även känt som staden som är med i filmen "Bilar" Ingen stor stad där inte, vi var där inte så värst länge innan vi for vidare mot den andra staden som aldrig sover, LAS VEGAS! och att komma in där i dagsljus är väl inte direkt något att rekomendera, samt att jag trodde att staden skulle vara mycket större, dock så är det bara själva kasino delen av Las Vegas man får uppleva, och vad jag skulle tro så är det också det enda som är värt att uppleva. 
Kvällen bjöd på chill vid poolen innan det blir 2 körvar för 3 dollares på 7eleven till middag. Själv fick man 3, för man är lite bättre än de andra! Fixa till oss, innan det var dags att bege sig ut i partylimon. Harregud var skoj det var alltså. Men what happens in Vegas stays in Vegas, i alla fall tills jag får bilderna av guiden Mark. Kvällen rundas av med lite bad i poolen cirka sådär 3 på natten. Woop Woop!
 
Hela gänget i våran bil! :D
 
Hela vårt gäng, sedan så var där ett lika stort gäng till fast som åkte andra hållet.
 
Inte så många bilder från denna dagen!
Den andra guiden har alla bilder från Las Vegas, så vi får se om jag kan få tag på dem snart, så kan jag visa dem för omvärlden också!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: