linsluslinus.blogg.se

2012 är året som mitt stora äventyr börjar. Jag skall åka till USA för att jobba som Au Pair i ett år, det skall bli grymt kul och spännande. Följ med mig på min resa som förhoppningsvis kommer att bli AWESOME! :)

Bad, farmor och kalas

Kategori: Allmänt

Fick finbesök ifrån dalarna igår så idag har vi varit på rundtur i landskrona eftersom Elias aldrig har varit i skåne så fick det bli så. Först in på banken en snabb vända innan det bar av mot Karslundsbadet för att fortsätta vårt äventyrsbad besökande. Så vi var där i någon timme innan det bar av hem till farmor för att prata lite med henne, samt för att hon ville träffa Elias också, så det var bara att promenera ner dit. Sen så körde hon oss till bussen så att vi skulle åka hem.
 
Hem för att vila lite innan mormor kom och hämtade oss då det var dax för kalas hos moster Josephine som fyllde år, och vilket kalas det var. 4 små barn ålder 3-6, tre hundar och massa människor. Så när man är där hemma så måste man ha gott och tålamod och man får inte vara trött, för då lär man typ somna medans man är där. Fast gud så trevligt man har där hemma.
 
Nej nu så skall vi kolla på skräckfilm. Wrong turn! Får se om vi överlever till morgondagen!

Kommentarer

  • Mamma säger:

    Vilken härlig dag! Vilken fin bild på en fin kille <3 kram

    2012-09-10 | 06:48:44

Kommentera inlägget här: