linsluslinus.blogg.se

2012 är året som mitt stora äventyr börjar. Jag skall åka till USA för att jobba som Au Pair i ett år, det skall bli grymt kul och spännande. Följ med mig på min resa som förhoppningsvis kommer att bli AWESOME! :)

Onsdag- resfeber som börjar komma kanske ?

Kategori: Allmänt

Nu har jag börjat förstå att jag snart skall åka. Fick ett mail från min host-mamma imorse. Hon skrev att jag skulle ta hennes mobilnummer och att hon skulle bjuda på en riktig amerikans middag när jag kommer dit den 13/9. Då blev jag nervös.. Vad är det jag egentligen har gett mig in på ? Kommer jag att klara det ? Ingen som vet förrän jag väl har kommit dit, men man kan ju hoppas på det bästa :) Och det roliga med detta var att jag hade pratat med mormor om detta precis innan jag gick och la mig igår kväll, att jag var lite nervös och så för att hon inte hade svarat på några dagar och det hemskaste var att jag drömde på natten att jag fick ett mail från sts där det stod att min värdfamilj inte längre ville ha mig och att jag inte kunde få några pengar tillbaka eller något. Men som tur var så var det inte så.

Igår kväll så var jag ju hemma hos mormor och åt gott och drack gott och sen så kollade vi på "Zack and miri make a porno" Den var helt vrickad men väldigt underhållande, helt klart värd att se. Och det var ett bra tag sen vi träffades, cirka 3 månader ungefär, men men va skall man göra när man bor långt ifrån varandra för stunden. 

Kommentarer

  • Mamma säger:

    klart dom vill ha dig <3

    2012-09-09 | 18:09:35

Kommentera inlägget här: