linsluslinus.blogg.se

2012 är året som mitt stora äventyr börjar. Jag skall åka till USA för att jobba som Au Pair i ett år, det skall bli grymt kul och spännande. Följ med mig på min resa som förhoppningsvis kommer att bli AWESOME! :)

Monday åagain!

Kategori: Allmänt

Återigen så har en helg passerat. 
Fredagen tänkte jag att jag bara skulle ta det lugnt hela kvällen och inte göra något. Kom dock på att det var för tråkigt så jag drog till Christoffer och vi åkte sen och hämta Fanny för att åka och käka indiskt i Lexington för att sedan åka hem till Emilia för att spela spel med henne och hennes värdunge. 
Lördagen bestod av att åka och kolla på killarnas basketmatcher, då man som duktig aupair har lovat att man skulle följa med på en av deras matcher. Båda lyckades vinna sina matcher vilket var roligt. Trodde aldrig att skolbasket för 6:e klassare kunde vara så spännande. Men det var det. Herregud alltså!
 
Sedan så kolla man lite på mellofestivalen innan jag fixa till mig för att åka till Marcel på födelsedagsmiddag.
Mycket trevlig och skönaste värdpapporna någonsin alltså. Herregud haha! Drack drinkar och spela spel hela kvällen. Käka chokladfondue också. Och det är ju guds gåva till männskligheten alltså!
 
Söndagen bestod av pannkaksfrukost innan jag drog mig in till Boston för att möta upp Emilia, Cecilia, Emelie och hennes kompis Lousise på Starbucks. Sedan drog vi oss mot bion med pitstop på HM och CVS där vi hämtade upp Fanny och sen Christoffer för att sedan dra oss till bion för att se Safe Haven. Väldigt bra film, dock inte så deprimerande som jag trodde den skulle vara, den var mer hemsk istället. Sedan var det bara köra hem och lägga sig.
 
Måndag idag och jag är ledig fram till kl.5 ikväll så nu skall jag sticka till Chrille och sedan får vi se vad som händer.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: